Breaking News

Αφροδίτη Σκαφίδα: «Δε θα ήθελα να είμαι στο Survivor All Star μαζί με τον Πύρρο Δήμα» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο για να πάρει μέρος στο Survivor All Star.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα, που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ το 2019, είναι μεταξύ των Survivors που θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Η γνωστή αθλήτρια, που έχει συμμετάσχει σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες στο άλμα επί κοντώ, μίλησε για το Survivor All Star, τονίζοντας ότι ο σύντροφός της, Πύρρος Δήμας, στηρίζει την απόφασή της.

«Ο λόγος που είπα το "ναι" είναι, κυρίως, γιατί ετοιμάζω κάτι επαγγελματικό, οπότε θεωρώ ότι είναι καλή διαφήμιση. Επίσης, παίζει ρόλο και το οικονομικό, είναι μεγάλο κίνητρο... Ετοιμάζω έναν σύλλογο για παιδάκια και θέλω να το διαφημίσω, είναι για ευγενή σκοπό», είπε αρχικά η Αφροδίτη Σκαφίδα.


Και πρόσθεσε για τον σύντροφό της: «Δε νομίζω ότι θα ήθελα να είμαι στο Survivor με τον Πύρρο Δήμα... Θα με άγχωνε σε περίπτωση που θα ήταν προτεινόμενος. Επίσης, εάν δεν κέρδιζε θα στεναχωριόμουν, όπως κι αν δεν έτρωγε... Στηρίζει την απόφασή μου. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια μεγάλη απόφαση, αλλά όταν κάνεις μία συζήτηση, γίνεται σε μία βάση όπου υπάρχει σεβασμός. Οπότε θα με στήριζε σε οτιδήποτε. Εννοείται πως θα μου λείψει, όλοι θα μου λείψουν και οι συγγενείς μου και οι δικοί μου άνθρωποι...».