Breaking News

Asia Express: Η τελική τριάδα - Αποχώρησαν με παράπονα ο Γ. Αϊβάζης και ο Λ. Δημηρόπουλος (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αναδείχθηκε το τρίτο ζευγάρι που προκρίθηκε στην εβδομάδα του τελικού, στο επεισόδιο του Asia Express, που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου.

Στα προηγούμενα επεισόδια, είχαν προκριθεί απευθείας στην εβδομάδα του τελικού οι Χριστίνα Κολέτσα - Maria Maroulis και Χρήστος Ζώτος - Παύλος Γαλακτερός.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε το ζευγάρι που συμπλήρωσε την τελική τριάδα των φιναλίστ. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Φίλιππο Ιωάννου/Fipster, οι οποίοι κέρδισαν νωρίτερα και το 20ο και τελευταίο μενταγιόν αξίας 2.500 ευρώ.

Από το Asia Express αποχώρησαν ο Λευτέρης Δημηρόπουλος και ο Γιάννης Αϊβάζης, με τον δεύτερο να αποδίδει τον αποκλεισμό τους στη Χριστίνα Κολέτσα και τη Maria Maroulis, οι οποίες βοήθησαν το αντίπαλο ζευγάρι (Κωνσταντίνο - Fipster), να εντοπίσουν τα στεφάνια τους.

Μάλιστα, καθώς αποκαλύφθηκε πως οι Βασάλος - Fipster είχαν δεχτεί βοήθεια απ' όλους τους φιναλίστ, ο Λευτέρης Δημηρόπουλος και ο Γιάννης Αϊβάζης μοίρασαν τα μενταγιόν τους σε δύο ζευγάρια.

Συγκεκριμένα παρέδωσαν τα δύο μενταγιόν τους στον Χρήστο Ζώτο και τον Παύλο Γαλακτερό και χάρισαν μόνο το τρίτο στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.