Breaking News

Asia Express: Μεγάλοι νικητές ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Κυριακής (11/12), ολοκληρώθηκε το συναρπαστικό ταξίδι του «Asia Express», που μας ταξίδεψε σε άγνωστους προορισμούς, αποκαλύπτοντας φυσικές ομορφιές και διαφορετικές κουλτούρες, μέσα από τη δράση και τις περιπέτειες που έζησαν 20 celebrities. Μεγάλοι νικητές είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster, οι οποίοι κέρδισαν  60.000 ευρώ.

Μετά από 4.000 χιλιόμετρα σε Καμπότζη, Λάος και Ταϊλάνδη, η περιπέτεια στα χνάρια του δράκου μπήκε στην τελική ευθεία για τα δύο ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό, τους Χρήστο Ζώτο - Παύλο Γαλακτερό και Κωνσταντίνο Βασάλο - Φίλιππο Ιωάννου/Fipster.


Η διαδρομή προς το σημείο της νίκης για τα δύο ζευγάρια δεν ήταν καθόλου εύκολη. Στα 62 χιλιόμετρα, που απέμεναν, έπρεπε να εντοπίσουν τον άνθρωπο-δράκο, να ψωνίσουν λουλούδια στα τυφλά, να κάνουν μασάζ ποδιών σε ντόπιους και να ακούσουν Ταϊλανδούς να ερμηνεύουν ελληνικά τραγούδια. Κι όλα αυτά για να εξασφαλίσουν τους τέσσερις δράκους που θα τους οδηγούσαν στα χρυσά μενταγιόν αξίας 20.000 ευρώ.

Το τελευταίο τους βράδυ στην Ασία, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δέχθηκε μία έκπληξη από τη σύντροφο του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία τον εμψύχωσε, μιλώντας μαζί του μέσω βιντεοκλήσης (σ.σ. οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον έχουν χωρίσει, χωρίς οι ίδιοι να το επιβεβαιώνουν).


Από την πλευρά του ο Fipster δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή του όταν μίλησε με τη φίλη του Μαίρη Συνατσάκη.


Οι φιναλίστ βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ, όπου και πραγματοποιήθηκε η στέψη των νικητών.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έβαλε τέλος στην αγωνία τους, ανακηρύσσοντας νικητές του Asia Express τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster, οι οποίοι κέρδισαν 60.000 ευρώ, το πιο υψηλό ποσό που θα μπορούσαν να λάβουν στο παιχνίδι.


Τα 60.000 ευρώ προέκυψαν ως εξής: 30.000 ευρώ από την εξαργύρωση των κόκκινων μενταγιόν + χρυσό μενταγιόν αξίας 20.000 ευρώ + bonus επάθλου 10.000 ευρώ.