Breaking News

«Avatar: The Way of Water»: Έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Avatar: The Way of Water» έκανε παγκόσμια επίσημη πρεμιέρα στο Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης (6/12).

Η Kate Winslet, η Zoe Saldana και η Sigourney Weaver έδειχναν λαμπερές καθώς «οδήγησαν» τους υπόλοιπους σταρ της ταινίας στην πολυαναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα, που έγινε στον κινηματογράφο Odeon Luxe Leicester Square του Λονδίνου.


Η ταινία, σε σκηνοθεσία από τον James Cameron, είναι η συνέχεια του «Avatar» (2009), που φέρεται να έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών. 


Η κυκλοφορία στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 16 Δεκεμβρίου 2022. Έχοντας γυριστεί με εκτιμώμενο προϋπολογισμό 350 - 400 εκατομμυρίων δολαρίων, είναι μια από τις πιο ακριβές ταινίες όλων των εποχών.

Μάλιστα, αναμένεται να ακολουθήσουν τρεις συνέχειες, το 2024, το 2026 και το 2028, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από την αποδοχή που θα έχει στο κοινό το «Avatar: The Way of Water».


Στην ταινία επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους οι δύο πρωταγωνιστές Sam Worthington και Zoe Saldaña, όπως και οι Stephen Lang, Joel David Moore, CCH Pounder, Giovanni Ribisi, Dileep Rao και Matt Gerald, με τη Sigourney Weaver (Grace Augustine στην αρχική ταινία) να επιστρέφει με διαφορετικό ρόλο.

Τα νέα μέλη του καστ είναι η Kate Winslet, ο Cliff Curtis, η Edie Falco, ο Jemaine Clement και ο Brendan Cowell.


Με πληροφορίες από: Daily Mail - wikipedia