Breaking News

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Είχα μπαρ στα Εξάρχεια - Μετάνιωσα που δεν πήρα το πτυχίο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε για το καινούργιο βιβλίο της με τίτλο «Ο έpωτας είναι παιχνίδι, μωρό μου» το οποίο - όπως τόνισε - είναι αυτοβιογραφικό κατά 60%. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός, σεναριογράφος και συγγραφέας αποκάλυψε για τη ζωή της:

«Είχα πιάσει μια γκαρσονιέρα μόνη μου. Είχα το μπαρ στα Εξάρχεια και γυρνούσα στις 6 το πρωί. Οι γονείς μου δεν το ήξεραν. Το μπαρ το είχα με μια φίλη μου για να μπορέσω να αποκατασταθώ οικονομικά, ώστε να πάω μετά στη δραματική. Το ανοίξαμε με τα χρήματα του συζύγου της φίλης μου, ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ, και του κάναμε απόσβεση. Γινόταν χαμός, μεγάλο σουξέ. Έκλεινε η Μαυρομιχάλη... οι μπάτσoι από πίσω. Όταν μεγάλωσα, κατάλαβα ότι αυτά είναι μυθιστορηματικά και είπα να τα γράψω...

Δεν πήρα το πτυχίο για 3 μαθήματα και λυπάμαι πάρα πολύ που δεν το πήρα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα πήγαινα να το πάρω το "ρημάδι"... Στη θέση του ανεκπλήρωτου πτυχίου, εγώ έγραψα αυτό το βιβλίο. Εξ ου και το αφιερώνω στον μπαμπά μου, που ήταν ο καημός του ότι δεν πήρα το πτυχίο. Θέλω να πω σε όλα τα παιδιά, ότι αν βρεθούν κατά λάθος σε ένα πανεπιστήμιο που δεν αγαπάνε, ας το πάρουν το "ρημάδι"...».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.