Breaking News

Εκτός GNTM η Μάρα Μάρλη - Η τελική τετράδα (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τρίτης (20/12), ο ημιτελικός του GNTM 5 εξελίχθηκε στη Ρώμη. Στη δοκιμασία αποχώρησης οι διαγωνιζόμενες βρέθηκαν λίγο έξω από την πρωτεύουσα της Ιταλίας, σε ένα υπέροχο κτήμα, όπου τις περίμενε μια μεγάλη έκπληξη... Η Σοφία Χατζηπαντέλη επέστρεψε για να δει την εξέλιξη της τελικής πεντάδας και να ενθαρρύνει τα μοντέλα.

Η φωτογράφιση, που ήταν εμπνευσμένη από τον ιταλικό κινηματογράφο, απεικόνισε την αρχή και το τέλος μιας σχέσης. Στο πρώτο μέρος τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν, φλερτάροντας τον άντρα που τις ενδιέφερε και στο δεύτερο μέρος να αναπαραστήσουν το τέλος μιας σχέσης, προβάλλοντας το «μεσογειακό» ταμπεραμέντο τους.

Στο bottom 2 βρέθηκαν η Βικτώρια Μυροφορίδου και η Μάρα Μάρλη, με τη Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει την αποχώρηση της Μάρας Μάρλη.


Η 19χρονη Μάρα είναι από τη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ρίζες από τη Σλοβενία, χώρα καταγωγής της μητέρας της, Μικαέλα (που αποχώρησε πριν λίγες ημέρες). Είναι μοναχοπαίδι και πολύ δεμένη με την οικογένειά της. Σπουδάζει γερμανική φιλολογία στο ΑΠΘ ενώ τον τελευταίο χρόνο ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Έχει υπάρξει τέσσερις φορές πανελληνιονίκης στον στίβο, στα 3 χλμ με φυσικά εμπόδια ενώ συμμετείχε και στην Εθνική Ομάδα.

Στην τελική τετράδα του GNTM πέρασαν η Αλεξία Τράικο, η Βικτώρια Μυροφορίδου, η Μαρίτα Καθητζιώτη και η Κότυ Γουγούση - Camacho.