Breaking News

Εκτός «Σήμερα» η Ν. Κουτροκόη - Τα «καρφιά» της για Οικονόμου και Παυλόπουλο - «Δεν είχα τη στήριξη που περίμενα» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Παρασκευής (2/12) επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τη Ντόρα Κουτροκόη να ολοκληρώνει πρόωρα τη συνεργασία της με την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή ξεκίνησε με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, με τη συνάδελφό τους να απουσιάζει. Οι δύο δημοσιογράφοι είπαν στους τηλεθεατές:

«Παρατηρείτε ότι είμαστε οι δυο μας σήμερα. Να σας πούμε ότι η συνάδελφός μας, Ντόρα Κουτροκόη, δεν θα είναι μαζί μας από σήμερα και στο εξής. Έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία της με την εκπομπή. Εμείς να της ευχηθούμε τα καλύτερα, καλή τύχη και καλή συνέχεια στα σχέδιά της, σε ό,τι κάνει επαγγελματικά από εδώ και πέρα. Και φυσικά να την ευχαριστήσουμε πολύ για το διάστημα που περάσαμε εδώ μαζί και για τη φιλία η οποία δεν τελειώνει. Η φιλία ούτως ή άλλως υπάρχει, είμαστε συνάδελφοι πολλά χρόνια κι έχουμε ξανασυνεργαστεί και στο παρελθόν».

Οι πληροφορίες ήθελαν τη Ντόρα Κουτροκόη να ενημερώνεται για το τέλος της συνεργασίας της με την εκπομπή, καθώς δεν «έδεσε» τηλεοπτικά με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις τους. Επίσης, υπήρχαν τεχνικά ζητήματα, καθώς τα 3 παράθυρα των δημοσιογράφων έπρεπε να συνδυαστούν με τα παράθυρα των καλεσμένων.


Το Happy Day πρόβαλε τις δηλώσεις που έκανε η Ντόρα Κουτροκόη χθες, το βράδυ της Πέμπτης (1/12). Η δημοσιογράφος άφησε αιχμές για τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο. Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha:

«Την περασμένη Παρασκευή (25/11) έμαθα ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε γιατί τους 2-3 μήνες της συνεργασίας μας δεν υπήρξαν ζητήματα. Το μόνο που υπήρξε ήταν ότι στην αρχή - όταν ξεκίνησε η εκπομπή, από τις πρώτες κιόλας δύο μέρες - μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής. Ήταν μια απόφαση του σταθμού την οποία ακολούθησα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κύλησε αυτό το δίμηνο και ξαφνικά μου ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή από τη διοίκηση του σταθμού ότι σταματάω. "Για ποιο λόγο;", ήταν η ερώτησή μου, δεν μπορώ να πω ότι έχω πάρει σαφή απάντηση... "Δεν μας βγήκε αυτό ακριβώς που είχαμε στο μυαλό μας ίσως", ήταν η απάντηση.

Δεν υπήρξε ούτε κάποια σύσταση ούτε κάποια σύσκεψη ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί η εκπομπή πάει πάρα πολύ καλά στους πίνακες τηλεθέασης. Ούτε υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς και σχέσης μεταξύ των παρουσιαστών, ούτε με την αρχισυνταξία της εκπομπής, ούτε με τη διοίκηση. Δεν υπήρξε κάποια παρατήρηση, πήγαμε απευθείας στο "ψητό".

Η σχέση μου με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, είναι άριστη. Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα που δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα και από τους δύο. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στη δημοσιογραφία και την παρουσίαση, όπως ο Δημήτρης και ο Άκης, θεωρώ ότι δεν τιμά ούτε εκείνους το γεγονός ότι λαμβάνεται ερήμην τους μια τέτοια απόφαση.

Σήμερα το απόγευμα μου ανακοινώθηκε ότι αύριο δεν θα είμαι στην εκπομπή. Για ποιο λόγο δεν ξέρω... Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι λάθος, ούτε ως προς το κανάλι ούτε ως προς τους συναδέλφους μου. Θεωρώ ότι η στάση δεν ήταν το ίδιο έντιμη απέναντί μου.

Θα αποχαιρετίσω τους τηλεθεατές μέσα από το Happy Day, γιατί μέσα από τον ΣΚΑΪ δεν θα τα καταφέρω. Τους ευχαριστώ όλους θερμά...».