Breaking News

Ελεονώρα Μελέτη: «Ταυτίζομαι με τη Μαρία Σολωμού, δεν με ενοχλεί καθόλου που αντέδρασε έτσι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το περιστατικό με τη Μαρία Σολωμού και τον ρεπόρτερ του Open σχολίασε το πρωί της Πέμπτης (15/12) η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις, όταν βρέθηκαν στις πρόβες για το Madwalk 2022. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός έδειξε να ενοχλείται έντονα όταν την πλησίασε ρεπόρτερ του Open, ενώ ακούστηκε να βρiζει.

Η Μαρία Σολωμού διευκρίνισε: «Δεν είπα τίποτα στον ρεπόρτερ, το είπα στον εαυτό μου και στην τύχη μου την... χορεύτρια. Είναι αυτό που βρiζεις μόνος σου, γιατί θύμωσα πολύ. Οι κάμερες δεν έδειξαν ότι νωρίτερα με κυνηγούσαν μισή ώρα και ήμουν μόνη μου... Μου χάλασε την έκπληξη...».

Χθες η Μπέττυ Μαγγίρα αναρωτήθηκε: «Της χάλασε την έκπληξη που θα ήταν στο Madwalk; Ποια έκπληξη της χάλασε ο ρεπόρτερ;».

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε το πρωί της Πέμπτης (15/12) στο «Mega Καλημέρα»: «Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου που η Μαρία Σολωμού αντέδρασε έτσι. Θεωρώ ότι είναι μία φυσιολογική αντίδραση ενός ανθρώπου... Εγώ προσωπικά ταυτίζομαι με τη Μαρία. Κι εγώ σε προσωπικές μου στιγμές, άμα τσαντιστώ ή κάτι με εκνευρίζει, το έχω εύκολο... Είναι βίωμα, είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων να είναι πιο εκδηλωτικοί και λίγο αθυρόστoμoι. Κάποιοι λένε ότι είναι και σύμπτωμα ευφυίας... Δεν με ενοχλεί, πραγματικά. Ίσως, επειδή είναι μία έμπειρη γυναίκα και εξοικειωμένη με τις κάμερες, περίμενα να στρίψει το αυτοκίνητο...».

Δείτε το βίντεο του Mega.