Breaking News

George και Amal Clooney: Λαμπερή εμφάνιση στα 45α Βραβεία του Κέντρου Kennedy (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο George Clooney και η σύζυγός του Amal Clooney (Alamuddin) πραγματοποίησαν λαμπερή εμφάνιση στην Ουάσιγκτον, στο επίσημο δείπνο προς τιμήν των παραληπτών των 45ων Βραβείων του Κέντρου Kennedy (45th Annual Kennedy Center Honors) για καλλιτεχνικά επιτεύγματα ζωής.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τα βραβεία Kennedy απονέμονται κάθε χρόνο από το 1978. Κάθε Δεκέμβριο το ετήσιο event κορυφώνεται σε ένα γκαλά για τον εορτασμό των πέντε τιμώμενων καλλιτεχνών.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (3/12), θα μεταδοθεί τηλεοπτικά την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στο CBS.

Οι καλλιτέχνες που τιμήθηκαν στη φετινή τελετή είναι ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης George Clooney, η σύγχρονη χριστιανική ποπ τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Amy Grant, η θρυλική τραγουδίστρια των soul, Gospel, R&B και pop, Gladys Knight, η κουβανικής καταγωγής Αμερικανίδα συνθέτρια, μαέστρος και εκπαιδευτικός Tania León και το εμβληματικό ιρλανδικό ροκ συγκρότημα U2, που αποτελείται από τα μέλη του συγκροτήματος Bono, The Edge, Adam Clayton και Larry Mullen Jr.

Η Amal Clooney έδειχνε εντυπωσιακή με το κόκκινο φόρεμά της, που κολάκευε τη σιλουέτα της, το οποίο συνοδευόταν από τη μακριά κάπα που έσερνε πίσω της. Ο George Clooney, γοητευτικός όπως πάντα, πόζαρε με αγάπη δίπλα στη σύζυγό του.


Να σημειωθεί ότι τα επιτεύγματα του George Clooney, ως ερμηνευτής και σκηνοθέτης, του έχουν χαρίσει δύο Όσκαρ, πέντε Χρυσές Σφαίρες (συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Cecil B. DeMille), τέσσερα βραβεία SAG, ένα βραβείο BAFTA, δύο βραβεία Επιλογής Κριτικών, ένα βραβείο Emmy, τέσσερα βραβεία Εθνικού Συμβουλίου Κριτικής και ένα βραβείο AFI Life Achievement.




Πληροφορίες από: Daily Mail