Breaking News

GNTM: Αποχώρησε η Γεωργιάννα Ιωακειμίδου (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To επεισόδιο της Δευτέρας (5/12) ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της Γεωργιάννας Ιωακειμίδου από το GNTM.

Οι top 8 του διαγωνισμού μόδας - μαζί με τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σοφρωνίου και τη Mary Vitinaros - βρέθηκαν στη Μύκονο. Το concept της φωτογράφισης ήταν τα μοντέλα να αναδείξουν το flair των 50's, ποζάροντας στο φακό με δημιουργίες του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια.

Αυτή τη φορά οι διαγωνιζόμενες αξιολογήθηκαν σε έναν ιδιαίτερο χώρο και όχι στο στούντιο. Στο bottom 2 βρέθηκαν η Μάρα Μάρλη και η Γεωργιάννα Ιωακειμίδου.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τη Μάρα Μάρλη να περνάει στην τελική 7αδα και τη Γεωργιάννα Ιωακειμίδου να αποχωρεί από το ριάλιτι μόδας του Star.


Με καταγωγή από τη Λευκάδα, η 21χρονη Γεωργιάννα πήγε στο GNTM 5 για να πάρει το βάπτισμα του πυρός, όσον αφορά στο μόντελινγκ. Η Gi, όπως τη φωνάζουν οι φίλοι της, τα τελευταία τρία χρόνια μένει στην Αθήνα και σπουδάζει φυσικοθεραπεία. Μπορεί να μην έχει καμία εμπειρία στις πασαρέλες, ωστόσο από τα 11 της χρόνια ασχολείται με τον αθλητισμό. Η Γεωργιάννα ασχολείται με το άλμα εις ύψος, έχοντας πάρει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο, ενώ το 2016 συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα. Ο στόχος της είναι διπλός για εκείνη, μιας και ονειρεύεται μία μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ, αλλά και μία συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα 7 μοντέλα που συνεχίζουν στο GNTM είναι τα εξής: Μαρίτα Καθητζιώτη, Βικτώρια Μυροφορίδου, Μικαέλα Νόβακ - Μάρλη, Μύρια Κυριακίδου, Μάρα Μάρλη, Κότυ Γουγούση - Camacho και Αλεξία Τράικο.