Breaking News

Η Μ. Συνατσάκη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο - Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη της (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, σχεδόν μία εβδομάδα μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας (5/12), η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής καλωσόρισαν στον κόσμο την κορούλα τους... Ο μαιευτήρας της, Θάνος Παράσχος, είχε δηλώσει στο Πρωινό: «Γέννησε με καισαρική, στις 7:25 το πρωί, ένα κoριτσάκι 2.750. Πήγαν όλα καλά. Έγινε καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Το μωρό ήταν σε εγκάρσια θέση, οπότε έγινε καισαρική για λόγους ασφαλείας της Μαίρης και του μωρού. Πήγαν όλα τέλεια, η Μαίρη και ο Ίαν είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι...».

Η γνωστή παρουσιάστρια και influencer πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο. Αργά το μεσημέρι της Κυριακής (11/12), δημοσίευσε μία φωτογραφία, που τη δείχνει να κοιτάζει με αγάπη και τρυφερότητα την κορούλα της. Στη λεζάντα έγραψε, μεταξύ άλλων:

«Βγήκαμε από το μαιευτήριο στην Κηφισίας. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή. Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι. Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο. Κι αυτήν τη διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την έχω κάνει εκατοντάδες φορές. Αλλά τώρα... Τώρα; Τώρα, ούτε ξέρω, ούτε θυμάμαι, ούτε που με νοιάζει πού θα στρίψω. Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα. Θα είναι νέα ζωή. Η τυχερή σαλοπέτα έφτασε στον προορισμό της...».