Breaking News

Η Μις Ελλάς του 2002 κυκλοφόρησε το πρώτο της παιδικό βιβλίο και ετοιμάζεται να γίνει μαμά για 5η φορά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα του «Πρωινού μας» παραχώρησε η Κατερίνα Γεωργιάδου, η οποία το 2002 αναδείχθηκε Μις Ελλάς στα τότε καλλιστεία του ΑΝΤ1. Το πρώην μοντέλο περιμένει το πέμπτο παιδί, ενώ παρουσίασε στο κοινό το πρώτο παιδικό της βιβλίο με τίτλο «Ο Τίκι και το μαγικό δαχτυλίδι». Μεταξύ άλλων, είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Επιτέλους, πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο. Το βιβλίο το έχω γράψει εδώ και χρόνια, αλλά όλο κάτι γινόταν και δεν μπορούσα να το εκδώσω.

Πριν 20 χρόνια είχα στεφθεί Μις Ελλάς. Ήμουν 14 χρονών όταν ξεκίνησα το μόντελινγκ. Πήγα στα καλλιστεία για να επανέλθω στο χώρο, μετά από μόλυνση που έπαθα στο δέρμα μου. Βγήκα Μις Ελλάς και μετά ήταν λίγο πιο ξεκούραστη η δουλειά μου γιατί δεν χρειαζόταν να τρέχω σε όλα τα casting. Φυσικά και τα χρήματα ήταν περισσότερα. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι από τις αγαπημένες μου, ήταν booker μου για πολλά χρόνια και με πρόσεχε πολύ, ένιωθα ότι με αγαπάει.  

Δεν πρόλαβα να ασχοληθώ με την τηλεόραση γιατί έμεινα έγκυος στην κόρη μου και τα σταμάτησα όλα.

Είμαι μητέρα 4 παιδιών και περιμένω το πέμπτο παιδί. Όταν γεννήθηκε η μεγάλη μου η κόρη, τα παράτησα όλα και πήγα στο εξωτερικό με τον πρώην σύζυγό μου. Από τον προηγούμενο γάμο μου έχω δύο κoριτσάκια, 15 και 13 ετών. Με τον τωρινό μου σύντροφο έχουμε ένα κoριτσάκι κι ένα αγοράκι, 4 και 3 ετών. Περιμένω τώρα το πέμπτο μου παιδί, δεν ξέρουμε το φύλο.

Τον σύντροφό μου τον γνώριζα από 20 χρονών. Όταν χώρισα, βρεθήκαμε τυχαία, είπαμε να βγούμε φιλικά και προέκυψε το εpωτικό κομμάτι. Αγχώνομαι λιγάκι για το πέμπτο παιδί σχετικά με το πώς θα βολευτούμε στο σπίτι, αλλά και το πώς θα το αντιμετωπίσουν τα παιδιά...».