Breaking News

Ιωάννα Σιαμπάνη: Ο νεογέννητος γιος της και η ξαδέρφη της, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Tην πίκρανε πολύ αυτό που έγινε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το νεογέννητο γιο της και την ξαδέρφη της, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησε η  Ιωάννα Σιαμπάνη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend».

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο επιχειρηματίας Τζίμης Σταθωκοστόπουλος, παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 4 Ιουλίου 2022, στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι.

Στις αρχές Οκτωβρίου, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» γνωστοποίησε ότι γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι...

«Έχουμε ξετρελαθεί με το γιο μας, είναι ο έpωτας της ζωή μας πλέον. Ο σύζυγός μου, παρόλο που δεν το περίμενα, κάνει τα πάντα για το παιδί μας», είπε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Και πρόσθεσε: «Διαβάζω καθημερινά κακόβουλα σχόλια στα social media, γράφουν... "γιατί προβάλεις από την κοιλιά σου μέχρι τώρα το παιδί σου;" ή "γιατί κρατάς το μωρό σου αγκαλιά και είσαι με τα εσώpoυχα;"... Ο θηλασμός σε δημόσια θέα δε θα έπρεπε να υπάρχει καν σαν ερώτημα, είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό.  Εγώ το κάνω παντού, δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να ενοχλήσει κάποιον αυτό».

Όταν ρωτήθηκε για την ξαδέρφη της, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ετοιμάζεται να γίνει μαμά, η Ιωάννα Σιαμπάνη τόνισε:

«Η Κωνσταντίνα χαίρεται την εγκυμοσύνη της με έναν δικό της τρόπο, πιο ήρεμα και προσωπικά. Αρκετές φορές μοιραζόμαστε πράγματα μεταξύ μας και συμβουλεύουμε η μία την άλλη. Η Κωνσταντίνα έχει άγχος όσο πλησιάζει η ώρα του τοκετού. Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον κόσμο όταν ένιωσε έτοιμη... Στεναχωρήθηκε που βρέθηκε στο "μάτι του κυκλώνα" το τελευταίο διάστημα. Με στεναχώρησε το γεγονός ότι υπάρχει τόση κακία εκεί έξω. Για ποιο λόγο; Δηλαδή, σεβάσου λίγο την κατάσταση... Βιώνει την πιο ιερή περίοδο της ζωής της, δεν μπορείς να τη σπιλώνεις με τέτοια κακόβουλα σχόλια, με τέτοια επίθεση... Από συζητήσεις μας, κατάλαβα ότι την πίκρανε πολύ όλο αυτό που έγινε... Δε νομίζω ότι είναι αλάνθαστοι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που σχολίασαν την Κωνσταντίνα. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο για μένα...».