Breaking News

Καλομοίρα: H οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε μετά την επιστροφή της στην Αμερική (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την εμφάνισή της στο Madwalk 2022, η Καλομοίρα επέστρεψε στην Αμερική για να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της.

Στο Madwalk 2022, η Καλομοίρα τραγούδησε το διαχρονικό «Diamonds are a girl’s best friend», στο catwalk με τις δημιουργίες της Celia Kritharioti.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επέστρεψε στην Αμερική, όπου έχει δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια με τον Γιώργο Μπούσαλη. Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δίδυμα αγοράκια Νίκο και Δημήτρη, που γεννήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2012 και την Αναστασία - Καλομοίρα, που ήρθε στον κόσμο στις 21 Ιουλίου 2016.

Χθες, ανήμερα των Χριστουγέννων, μοιράστηκε με τους followers της μία οικογενειακή φωτογραφία, στην οποία ποζάρουν η ίδια, ο σύζυγός της και τα παιδιά τους. Δίπλα τους φαίνεται κι ένας μεγάλος Άγιος Βασίλης.

«Καλά Χριστούγεννααααα!! Υγεία, Χαμόγελα, Αγκαλιές με τις οικογένειες μας, με τους ανθρώπους που μας αγαπούν και αγαπάμε! Χρόνια πολλάαααα! P.S Ο Νίκος δεν αφήνει τον έπαινό του από το ρεσιτάλ πιάνου ούτε για μια στιγμή», σημείωσε η Καλομοίρα.


Δείτε την εμφάνισή της στο Madwalk 2022.