Breaking News

Το Twitter ανέστειλε τον λογαριασμό του Kanye West (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά από μια μέρα γεμάτη με τα πιο προσβλητικά του ξεσπάσματα μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένων επαίνων για τους Ναζί και τον Αδόλφο Χίτλερ, ο Kanye West ήρθε αντιμέτωπος με το όριο του νέου ιδιοκτήτη του Twitter, Elon Musk.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Elon Musk είχε επαναφέρει τον αποκλεισμένο λογαριασμό του Kanye West μόλις τον περασμένο μήνα, όταν πήρε τον έλεγχο του Twitter.

Χθες, το βράδυ της Πέμπτης (1/12), ανέστειλε ξανά τον λογαριασμό του ράπερ. Ο αυτοαποκαλούμενος «Chief Twit» απάντησε σε ένα tweet, στο οποίο ο West μοιράστηκε μια εικόνα, που φαινόταν να δείχνει μια ναζιστική σβάστικα σε ένα αστέρι του Δαβίδ, ένα θρησκευτικό σύμβολο στον Ιουδαϊσμό, υποδεικνύοντας ότι θα ήταν το λογότυπο της προτεινόμενης προεδρικής εκστρατείας του 2024.

Ο λογαριασμός του Kanye West - ο οποίος άλλαξε το όνομά του σε Ye - αρχικά κλειδώθηκε για 12 ώρες, εμποδίζοντάς τον να κάνει tweet και αργότερα ανεστάλη. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η αναστολή είναι προσωρινή ή μόνιμη.

«Συγγνώμη, αλλά το παρακάνατε. Αυτό δεν είναι αγάπη», έγραψε ο Musk, σε ένα μήνυμα στον West επικαλούμενος το tweet του, σύμφωνα με στιγμιότυπο οθόνης που δημοσίευσε ο ράπερ πριν τεθεί σε ισχύ η αναστολή στον λογαριασμό του.

«Ποιος σε έκανε κριτή;», απάντησε ο West, με τον Musk να αναφέρει στο τελευταίο μήνυμά του: «Έκανα ό,τι μπορούσα. Παρόλα αυτά, παραβίασε και πάλι τον κανόνα μας εναντίον της υποκίνησης βίας. Ο λογαριασμός θα ανασταλεί».