Breaking News

Καταχειροκροτήθηκε στην πρεμιέρα του ο Γ. Κιμούλης - Συνθήματα και πανό έξω από το θέατρο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε θεατρικά με τη «Συνάντηση» του Stephen Belber, που έκανε πρεμιέρα χθες (8/12) στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό, το θέατρο Αμαλία ήταν γεμάτο και το κοινό χειροκρότησε και αποθέωσε τον Γιώργο Κιμούλη. Ωστόσο, έξω από το θέατρο περίπου 20 άτομα εξέφρασαν την αντίθεσή τους, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα για το ελληνικό Μetoo.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δήλωσε στην κάμερα του Πρωινού: «Επειδή έρχομαι στη Θεσσαλονίκη πάρα πολλά χρόνια, ίσως είναι η πρώτη φορά που έχω δει τέτοια ζεστή αντιμετώπιση από το κοινό κι αυτό είναι φυσικό να με χαροποιεί. Με τα χρόνια, χάνεις πολλά πράγματα, ένα από αυτά είναι και το άγχος. Δυστυχώς, δεν το λέω με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, γιατί η αγωνία και το τρακ είναι δημιουργικά στο θέατρο. Αυτά δεν τα έχω πια και δεν χαίρομαι. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στη διαφορετικότητα, γιατί αυτό είναι που μας γοητεύει στον άλλον, ότι είναι διαφορετικός. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι θέλουν τους απέναντί τους να τους κάνουν ίδιους με τον εαυτό τους, ξεχνώντας ότι έτσι θα χαθεί η γοητεία, που μπορεί να έχουν...».