Breaking News

Κατερίνα Τσάβαλου: «Του είπα... όπου σταθώ και βρεθώ θα λέω για σένα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» φιλοξενήθηκε η Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία μίλησε για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Τσάβαλου αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε, εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς ενός συνεργάτη της στο θέατρο.

Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε ότι οι κρίσεις πανικού είχαν τις ρίζες τους στην παιδική της ηλικία, ενώ τόνισε:

«Σκέφτηκα να φύγω από τη δουλειά, αλλά δεν ήθελα να "πακετώσω" κι όλον τον κόσμο... Αυτό σκέφτηκα επί της ουσίας. Αυτό είναι βούτυρο στο ψωμάκι τους... "Α, παθαίνεις κρίσεις πανικού; Θα συνεχίσω περισσότερο"... Όταν τελείωσε - γιατί δεν έχω ξαναμιλήσει με αυτόν τον άνθρωπο και ούτε θα ξαναμιλήσουμε προφανώς -, του είπα "όπου σταθώ και βρεθώ θα λέω για σένα". Είμαι και η μοναδική που πληρώθηκα κιόλας από τη συγκεκριμένη δουλειά και πήρα όλα μου τα χρήματα... Έκανε διάφορα αυτός... Έβαζε να χειροκροτάνε τις ταξιθέτριες... Εγώ δεν το είχα ξαναδεί τόσα χρόνια».

Η Κατερίνα Τσάβαλου αποκάλυψε, επίσης, ότι δέχτηκε παρενόχληση σε audition, όταν ήταν 20 ετών. Στη συνέχεια μίλησε για τον σύζυγό της, Δημήτρη Στεργίου. Το ζευγάρι απέκτησε μία κόρη, τη Μαριμέλη, που γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2018.

Δείτε το βίντεο.