Breaking News

Μπέττυ Μαγγίρα για Ε. Παπαδοπούλου: «Απαράδεκτο που δεν πήγε στην εκπομπή - Τι να έκαναν, να έστρωναν κόκκινα χαλιά;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την απόφαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, να μην εμφανιστεί το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου, σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θεώρησε ότι δεν τη σεβάστηκαν, καθώς - όπως ανέφερε σε story της - δεν προανήγγειλαν την εμφάνισή της μέσω ανάρτησης στα social media.

«Θέλω να πω στην Ευρυδίκη ότι ούτε εμείς προαναγγέλλουμε τους καλεσμένους μας, όπως και πάρα πολλές εκπομπές. Μπορεί να τύχει να κάνουμε ένα trailer την προηγούμενη μέρα για τον κεντρικό καλεσμένο, αλλά μπορεί και να μην κάνουμε. Δηλαδή, δεν είναι δεδομένο. Συνήθως οι καλεσμένοι το κάνουν από μόνοι τους...», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μετά την προβολή του story της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Μπορεί να υπάρχουν και εκπομπές που έχουν έναν άνθρωπο στα social, αλλά δεν είναι δεδομένο... Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο, αν σε περιμένει μία εκπομπή και ακυρώσεις γι' αυτόν το λόγο. Η εκπομπή έχει επενδύσει πάνω σε σένα, έχει ορίσει ένα χρονικό όριο... Και τι να έκαναν; Να έστρωναν κόκκινα χαλιά, να την προαναγγέλλαν μία βδομάδα πριν;».