Breaking News

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ο Αλέξης Παππάς χρησιμοποίησε την παράσταση για να έχει οφέλη σε άλλα πράγματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από τη θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές», λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα. Έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση, ο γνωστός θεατρικός παραγωγός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας»:

«Νιώθω περίεργα που αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του καθενός. Θεωρώ ότι είναι μια λάθος απόφαση αυτή, αλλά θα το δείξει η ιστορία. Ξέρω ότι θα τον αντικαταστήσει ο Γιώργος Παράσχος...

Οφείλουν ως επαγγελματίες οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές να κάτσουν 2-3 εβδομάδες, να στρώσουν τον κ@λ@ τους και να ετοιμάσουν το έργο. Αν ήταν εδώ ο Αλέξης, δε θα τον άφηνα να εκτεθεί. Είμαι εγώ ικανός να βάλω τον Αλέξη Παππά να κάνει κάτι με το ζόρι;.. Όχι, δεν έγινε αυτό. Τον καταλαβαίνω τον Αλέξη, από τη στιγμή που αποφάσισε να μην είναι, έπρεπε κάτι να πει. Το σέβομαι, μια άλλη φορά. Ωστόσο, ένα τηλεφώνημα πρέπει να μου το κάνει. Του δίνω χρόνο, δεν τον έχω πάρει τηλέφωνο και δε θα το κάνω αν δεν με πάρει εκείνος...

Ο Αλέξης έκανε δοκιμαστικό, έδωσε χέρια, έκανε οικονομική συμφωνία, έδωσε όρους - που έγιναν αποδεκτοί - και έφυγε... Χρησιμοποίησε λίγο την παράσταση για να έχει κάποια προσωπικά οφέλη σε άλλα πράγματα. Το θέατρο έχει γεμίσει με το δικό μου όνομα και το όνομα του έργου. Τον Αλέξη δεν τον έχουμε ανακοινώσει επίσημα και ευτυχώς, γιατί θα εκτιθέμεθα καθώς δεν κράτησε τον λόγο του.

Δεν πιστεύω ότι θα τον δούμε σε άλλη θεατρική παράσταση... Όταν ανακοινώθηκε στους ηθοποιούς ότι θα είναι ο Αλέξης Παππάς, αντιμετώπισα προβλήματα, δεν ήθελαν να παίξουν μαζί του επειδή συμμετείχε σε ριάλιτι. Δεν ξέρω ποια παράσταση είναι αυτή στο θέατρο Παλλάς, που μου είπε ότι τον πήραν, αλλά δε νομίζω ότι ηθοποιοί σαν την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου θα δεχόντουσαν να παίξουν μαζί...».