Breaking News

Μουντιάλ 2022 - Live στον ANT1 η «μάχη» της 3ης θέσης: Κροατία - Μαρόκο (17/12, 17:00)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατροπές, εκπλήξεις, συναρπαστικά γκολ, αποκρούσεις, νίκες και απογοητεύσεις που οδήγησαν, μετά από έναν απολαυστικό ποδοσφαιρικό... Μαραθώνιο 62 παιχνιδιών, στο σπριντ της τελικής ευθείας, με τους πρωταγωνιστές των δύο τελευταίων αγώνων να γράφουν το δικό τους χρυσό κεφάλαιο στην ιστορία του Μουντιάλ σήμερα Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+
.

24 ώρες πριν από τον τελικό (Αργεντινή - Γαλλία), σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 17:00, ο αγώνας για την 3η θέση, ανάμεσα στην Κροατία και το Μαρόκο, θα μεταδοθεί ζωντανά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και σχόλιο Στέλιου Γιαννακόπουλου.


Στις 17:00, ζωντανά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, Κροατία και Μαρόκο θα δώσουν μια αληθινή ποδοσφαιρική μονομαχία, με πλούσιο θέαμα και ελάχιστη σκοπιμότητα. Η Κροατία, που έφτασε ένα βήμα από το να επαναλάβει το θαύμα του 2018, που ήταν φιναλίστ, θέλει να αποχαιρετήσει με τιμή και δόξα το αγαπημένο της παιδί, Λούκα Μόντριτς. Το Μαρόκο, που αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης κάνοντας υπερήφανους εκατομμύρια Αφρικανούς και Άραβες, έχει ισχυρό κίνητρο για τη νίκη για να κλείσει με χαμόγελα την έτσι κι αλλιώς σπουδαιότερη πορεία της ιστορίας του.

Σε ποδοσφαιρικό κλίμα, όμως, μπαίνουμε νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 14:15, με την προβολή του επίσημου ντοκιμαντέρ της FIFA «Το Κύπελλο της Δόξας», που εστιάζει στο Μουντιάλ του 1998, που διοργάνωσε και κατέκτησε η Γαλλία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζινεντίν Ζιντάν και αρχηγό τον νυν προπονητή της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν! Ήταν το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο για τους «μπλε» και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη γενιά του Εμπαπέ που κατάκτησε ξανά το Μουντιάλ για τη Γαλλία το 2018, και τώρα φιλοδοξεί να το ξανακάνει στον τελικό της Κυριακής. Η εξιλέωση του Μπάτζιο, η υπέροχη Ολλανδία του Ντένις Μπέργκαμπ, το θαύμα της Κροατίας και κυρίως το μεγάλο μυστήριο που περιβάλλει την ιστορία του Βραζιλιάνου Ρονάλντο για την παραμονή και την ημέρα του τελικού στο Παρίσι.

Στις 16:00 έρχεται η εκπομπή «Ώρα Μουντιάλ» με ένα αναλυτικό pre-game show πριν την αναμέτρηση του Μικρού Τελικού, με καλεσμένο τον δημοφιλή ηθοποιό και μεγάλο fan του ποδοσφαίρου Γιώργο Γεροντιδάκη.