Breaking News

Οι αινιγματικές αναρτήσεις της Μαρί Αυγεροπούλου (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ερωτηματικά προκάλεσε στους followers της η Marie Avgeropoulos (Μαρί Αυγεροπούλου), με τις δύο τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram.

Η γοητευτική Μαρί Αυγεροπούλου είχε υποδυθεί την εκρηκτική «Octavia Blake» στη δημοφιλή σειρά «The 100» (2014-2020), που είχε προβληθεί στο τηλεοπτικό δίκτυο CW. Μεταξύ άλλων, είχε πρωταγωνιστήσει και στην ταινία «Tracers» (2015).

Η 36χρονη Ελληνοκαναδή ηθοποιός και μοντέλο έγραψε πρόσφατα στο Instagram: «Καλά νέα έρχονται σύντομα, μείνετε συντονισμένοι... Μπορείτε να μαντέψετε;»

Πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε από το Λος Άντζελες μία νέα φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ένα σκυλάκι. «Ίσως ζητήσετε από τον σκύλο να μεταδώσει τα συναρπαστικά νέα...», ανέφερε στη λεζάντα.

Μετά τις αναρτήσεις της ακολούθησαν εκατοντάδες σχόλια, με τους περισσότερους followers της να αναρωτιούνται αν είναι έγκυος. Κάποιοι ελπίζουν σε 8η σεζόν της σειράς «The 100», ωστόσο το συγκεκριμένο σενάριο δείχνει δύσκολο να γίνει πραγματικότητα.

Να σημειωθεί ότι η προσωπική της ζωή παραμένει άγνωστη. Μέχρι πριν λίγους μήνες διατηρούσε σχέση με τον Καναδό ηθοποιό Alain Moussi, ωστόσο φαίνεται ότι έχουν χωρίσει, καθώς έχει διαγράψει τις φωτογραφίες του στο Instagram.