Breaking News

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου μετά το περιστατικό με τον οδηγό ταξί που τον απείλησε με όπλο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Στάνκογλου, μετά την είδηση ότι οδηγός ταξί τον απείλησε με όπλο στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια αποπειράθηκε να τον πατήσει με το όχημά του.

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη (1/12) στην οδό Αμερικής στο Σύνταγμα. Το ταξί μπήκε στη λωρίδα που κινούνταν ο γνωστός ηθοποιός με το αυτοκίνητό του και τον «έκλεισε». Ακολούθησε διαπληκτισμός, με τον Γιάννη Στάνκογλου να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του με σκοπό να καταγράψει τις πινακίδες κυκλοφορίας του ταξιτζή για να τον καταγγείλει στην αστυνομία. Ο οδηγός ταξί έβγαλε όπλο και άρχισε να τον απειλεί. Στη συνέχεια μπήκε στο ταξί, προσπάθησε να πατήσει τον ηθοποιό και τελικά εξαφανίστηκε.

Το πρωί της Δευτέρας (5/12), η εκπομπή «Mega Καλημέρα» πρόβαλε τις δηλώσεις του, τις οποίες έκανε την περασμένη Παρασκευή (2/12), λίγες ώρες μετά την καταγγελία του στην αστυνομία.

«Αυτό που έχει γίνει, υπάρχει στην κατάθεση που έκανα. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω. Αφήνω τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της, οπότε δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Να είστε καλά. Το περιστατικό έγινε χθες το βράδυ, μετά την παράσταση», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Δείτε το βίντεο του Mega.