Breaking News

Penelope Cruz: Λαμπερή εμφάνιση στο Παρίσι (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά με την εμφάνισή της η πάντα γοητευτική Penelope Cruz, η οποία ταξίδεψε την Τρίτη (13/12) στο Παρίσι στα πλαίσια φωτογράφισης για την προώθηση της ταινίας «L'immensità» (Απέραντη Αγάπη).

Η 48χρονη Ισπανίδα ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μίvι φόρεμα, το οποίο ανέδειξε τις τέλειες αναλογίες της.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται το Variety, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η Penelope Cruz είχε δηλώσει για τον ρόλο της στην ταινία:

«Δε νομίζω ότι ο χαρακτήρας μου είναι τρελός... Είναι παγιδευμένη στην οικογένειά της. Παγιδευμένη στο σπίτι της, στο σώμα της και στην κατάσταση στην οποία ζει. Δεν έχει σχέδιο Β. Δεν υπάρχει διαφυγή... Δεν είναι καθόλου τρελή. Καταπιέζεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Και απλά δεν αντέχει άλλο... Υπάρχουν πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο παγιδευμένες στα σπίτια τους, που προσποιούνται μπροστά στα παιδιά τους. Προσπαθούν να προσποιηθούν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Το κάνουν αυτό για να επιβιώσουν...».


Η δραματική ταινία «L'immensità» (Απέραντη Αγάπη), γαλλο-ιταλικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία Emanuele Crialese, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 79ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 4 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους της Ιταλίας στις 15 Σεπτεμβρίου. Στις ελληνικές αίθουσες έκανε πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου.

Η υπόθεση της ταινίας: Ρώμη, δεκαετία 1970: Η Clara (Penelope Cruz) και ο Felice (Vincenzo Amato) έχουν μόλις μετακομίσει σε ένα καινούριο διαμέρισμα. Ο γάμος τους έχει φτάσει σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή: δεν είναι πια εpωτευμένοι, αλλά δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τον γάμο. Τα παιδιά τους είναι το μόνο που τους κρατάει μαζί. Η Adriana (Luana Giuliani), η μεγαλύτερη κόρη, έγινε μόλις 12 χρονών. Οι εναλλαγές διάθεσης της Clara και η ολοένα και μεγαλύτερη ένταση ανάμεσα στους γονείς της διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια της. Η Adriana νιώθει δυσφορία με το όνομα και την ταυτότητα της και η επίμονη προσπάθεια της να πείσει τους πάντες ότι είναι αγόρι, κλυδωνίζει την ήδη εύθραυστη ισορροπία της οικογένειας. Όσο τα παιδιά αναζητούν καθοδήγηση από το περιβάλλον τους, είτε μία φωνή από ψηλά είτε ένα τραγούδι στην τηλεόραση, όλα αλλάζουν, μέσα και έξω...


Να σημειωθεί ότι η Ισπανίδα καλλονή είναι παντρεμένη από τον Ιούλιο του 2010 με τον βραβευμένο με Όσκαρ Javier Bardem. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τον 11χρονο Leonardo και την 9χρονη Luna.

Φωτογραφίες από: Daily Mail