Breaking News

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Αγαπάω τις γυναίκες κι ας είμαι oμoφυλόφιλος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στο «Πρωινό μας», μετά την πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter, στην οποία σχολίασε τη νέα φωτογραφία της Νατάσσας Μποφίλιου στο Instagram από το Λονδίνο.

«Παλεύουμε τον "κακό καπιταλισμό" στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως... Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;», είχε γράψει στο Twitter.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ: «Δεν το έχω μετανιώσει αυτό που έγραψα γιατί είναι το κλασικό μου χιούμορ... Στο χώρο της showbiz όλοι εξειδικευόμαστε σε κάτι. Εγώ έχω ταυτιστεί με ένα καυστικό χιούμορ και ένα καυστικό σχόλιο... Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια εξαιρετική έντεχνη τραγουδίστρια και μια πολιτικοποιημένη ερμηνεύτρια... Το κομμάτι της μόδας, δεν είναι μόνο ένα κομμάτι τέχνης, αλλά και ένα καταναλωτικό κομμάτι, το οποίο ο κομμουνισμός απεχθάνεται...».

Όταν η Έλενα Χριστοπούλου επισήμανε: «Άρα η Νατάσσα Μποφίλιου δε μπορεί να είναι γυναίκα, δε μπορεί να έχει φίλες σχεδιάστριες και δε μπορεί να πάει στο Λονδίνο επειδή είναι κομμουνίστρια...», ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, στιχουργός και τηλεπαρουσιαστής τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Παραποιείς τα λεγόμενά μου... Είπα ότι οι άνθρωποι ταυτιζόμαστε με μια εικόνα... Όταν μια εικόνα στη συνείδηση του κόσμου είναι συγκεκριμένη και έρχονται πεπραγμένα, που είναι τελείως αντίθετα… Λέω ότι υπάρχει μια διάσταση λεγομένων και πεπραγμένων... Δε σου μιλάω ως μισογύvης. Σου μιλάω ως ένας άνθρωπος, που αγαπά ιδιαιτέρως τις γυναίκες κι ας είμαι oμoφυλόφιλος... Όταν υπάρχει τέτοια διάσταση λεγομένων και πεπραγμένων, να είσαι προετοιμασμένος και για το σχόλιό μου...».