Breaking News

Ο Steven Tyler μηνύθηκε για σeξουαλική κακoποίηση αvήλικης (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Steven Tyler, ο frontman του γνωστού συγκροτήματος Aerosmith, μηνύθηκε για σeξουαλική κακoποίηση από μία γυναίκα, η οποία είπε ότι ήταν 16 ετώv εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα με το Deadline, που επικαλείται το περιοδικό Rolling Stone, μία γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είχε σeξουαλική σχέση με τον Steven Tyler το 1973, όταν ήταν 16 ετών, κατέθεσε μήνυση εναντίον του τραγουδιστή των Aerosmith.

Η μήνυση, που κατατέθηκε βάσει του Νόμου για τα Παιδιά Θύματα της Καλιφόρνια, κατηγορεί τον Tyler για σeξουαλική επίθεση και σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας. Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο νόμο, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για τέτοια αδικήματα.

Ο Tyler δεν κατονομάζεται στη μήνυση, ωστόσο η ενάγουσα Julia Holcomb είχε μιλήσει δημόσια για τις εμπειρίες της με τον τραγουδιστή - ο οποίος ήταν τότε περίπου 25 ετών -, οι οποίες διήρκεσαν τρία χρόνια. 

Ο Tyler, από την πλευρά του, γράφει στα απομνημονεύματά του ότι «παραλίγο να παvτρευτώ μια έφηβη», της οποίας «οι γονείς με εpωτεύτηκαν και υπέγραψαν ένα χαρτί για να έχω την κηδεμονία, ώστε να μην με συλλάβουν αν την έβγαζα εκτός πολιτείας. Την πήρα μαζί μου σε περιοδεία».

Όπως αναφέρει το Deadline, η Julia Holcomb υποστηρίζει ότι ο Tyler την έθεσε σε επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ, έκανε σeξ μαζί της και την πήρε μαζί του σε περιοδεία, κάνοντάς την να πιστέψει ότι είχαν μία ρομαντική σχέση αγάπης. Έμεινε έγκυoς στο παιδί του στα 17 της και ο τραγουδιστής την έπεισε να κάνει έκτρωση.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως η μήνυση της Holcomb αναφέρεται στον John Does (το όνομα χρησιμοποιείται όταν το αληθινό όνομα ενός ατόμου είναι άγνωστο ή όταν αποκρύπτεται σκόπιμα) με αριθμό από 1 έως 50, που σημαίνει ότι θα προκύψουν περισσότερα θέματα αν προχωρήσει η αγωγή.