Breaking News

Τανιμανίδης - Μπόμπα: «Θα κάναμε κάτι για γονείς, αλλά να έχει και λίγο τηλεθέαση, μην το βλέπουμε μόνοι μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» έκαναν η Χριστίνα Μπόμπα και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1 το show επιχειρηματικότητας «Dragons’ Den».

Ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος εγκαινίασε χθες (15/12) στην Αθήνα το νέο του κατάστημα με γλυκά, ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί να συνεργαστεί τηλεοπτικά με τη σύζυγό του.

«Δεν έχουμε κάτι στα σκαριά... Μας έχει περάσει από το μυαλό 1000 φορές να κάνουμε κάτι μαζί με τη Χριστίνα, αλλά η σκέψη από την υλοποίηση, απέχουν. Θα κάναμε κάτι για γονείς, αλλά να έχει και λίγο τηλεθέαση, μην το βλέπουμε μόνοι μας», απάντησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Ο χρόνος με τα δίδυμα είναι αρκετά περιορισμένος... Στα δύσκολα θέλουν τη μαμά τους τα παιδιά, στα παιχνίδια τον μπαμπά», είπε από την πλευρά της η Χριστίνα Μπόμπα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τόνισε για το «Dragons’ Den»: «Είναι το κατάλληλο timing για να έρθει ένα project επιχειρηματικότητας, τη στιγμή που η Ελλάδα ψάχνει τον τρόπο για να ξεφύγει από τη μιζέρια».

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι αποκάλυψε πως θα περάσει τα Χριστούγεννα στην Αράχοβα, ενώ την Πρωτοχρονιά θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Δείτε το βίντεο του Mega.