Breaking News

Χρήστος Βαλαβανίδης: Σπάνια κοινή συνέντευξη με την Ασπασία Κράλλη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία σπάνια κοινή συνέντευξη παραχώρησαν ο Χρήστος Βαλαβανίδης και η σύζυγός του, η ηθοποιός Ασπασία Κράλλη, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η Ασπασία Κράλλη εξομολογήθηκε για την σeξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί: «Έπαιζα σε ένα σίριαλ, είχα μόλις παντρευτεί και ο σκηνοθέτης άρχισε να μου χαϊδεύει το πόδι. Εγώ αντιστάθηκα και την επόμενη μέρα "σκοτώθηκα" στο σίριαλ, με πάτησε αυτοκίνητο...». 

Και τόνισε: «Ο βιaσμός είναι ένα απαράδεκτο πράγμα και οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν είναι τα θύματα που έχουν καταστραφεί. Όσον αφορά στην κακομεταχείριση, κάποιοι ηθοποιοί τη δέχονται προκειμένου να έχουν δουλειά...».

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης είπε για το δίδυμο Ρήγα - Αποστόλου: «Αποχώρησα από παράσταση χωρίς προστριβές, χωρίς να τσακωθώ. Πρωτοφανές για τον χαρακτήρα μου, γιατί παλιά ήμουν πολύ οξύθυμος και επιθετικός. Πήρα το καπελάκι μου κι έφυγα. Σε παράσταση των Ρήγα- Αποστόλου, ο ένας εκ των δύο άμουσος και φάλτσος, προσπαθούσε να με μάθει να τραγουδάω.  Επίσης, ο ίδιος, με ένα ταλέντο δεύτερης διαλογής, ήθελε να με μάθει να παίζω...». 

«Στο παρελθόν ήμουν πολύ πιο οξύθυμος. Αυτό το μετρίασα όταν είχα ατυχίες προσωπικές υγείας, οι οποίες με συνέφεραν και κατάλαβα τη ματαιότητα των εγκοσμίων», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Η Ασπασία Κράλλη ανέφερε για το εγκεφαλικό που υπέστη στο παρελθόν ο Χρήστος Βαλαβανίδης στα καμαρίνια, πριν από παράσταση: «Με πήρε τηλέφωνο ο Κώστας Σπυρόπουλος και μου είπε "ο Χρήστος έπαθε εγκεφαλικό, πού θέλεις να τον πάω;". Μου είχαν δώσει δύο 24ωρα για το αν θα ζήσει ο Χρήστος...».

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Βαλαβανίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Λίγο ακόμα», στο θέατρο «Μικρό Άνεσις», μαζί με τον ανερχόμενο ηθοποιό Χρήστο Σωνάκη.

Δείτε το βίντεο του Mega.