Breaking News

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η λάμψη της Αλίκης δεν με άφησε να είμαι αυτόφωτη - Είχε δει στα όνειρά της τη Τζένη Καρέζη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Άριελ Κωνσταντινίδη. Η πάντα γοητευτική ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη»:

«Έχω μια νεανικότητα και την καρδιά που με οδηγεί σε εφηβική διάθεση. Στον έpωτα δεν υπάρχει ηλικία κι εγώ είμαι εpωτευμένη με ό,τι μου προσφέρεται... Δεν έζησα την κάθε στιγμή γιατί είχα πολλές ενοχές και φόβους, έτσι μεγάλωσα από το οικογενειακό μου σύστημα. Δε θα έκανα οικογένεια αν δεν έλυνα όλα τα σκοτεινά που ένιωθα για μένα, δε θα ήμουν καλή μανά.

Η απόφαση να χωρίσω ήταν ξεκάθαρη και η δύναμη ήταν στα παιδιά μου... Δεν υπήρχε αγάπη και ο χρόνος εξαντλήθηκε. Η ζωή άλλαξε εντελώς από τότε που είχα τα παιδιά στην κοιλιά μου.

Η ομοιότητά μου με την Αλίκη πούλησε εμπορικά. Δηλαδή, η Αλίκη αυτό το είχε ως άσσο. Ως "κόρη" της Αλίκης δεν ήθελα να βλέπω την αδικία και δεν δεχόμουν κάποιος να βλάψει τη "μαμά" μου.

Η απώλεια της Αλίκης ήταν πάρα πολύ μεγάλη και είχα και τη μαμά μου που μου έλεγε "Δηλαδή άμα φύγω εγώ τι θα κάνεις;"... Για μήνες την έβλεπα στον ύπνο μου, την άκουγα και τη μύριζα. Τις ημέρες στη μητρόπολη ήμουν εκεί δίπλα της κλαράκι. Τα τελευταία χρόνια η Αλίκη είχε μεθοδεύσει ότι θα φύγει σαν την Εβίτα, όρθια. Είχε δει στα όνειρά της τη Τζένη Καρέζη, που τις έλεγε "έλα εδώ"...

Ποτέ δεν με ένοιαξε να γίνω πρώτο όνομα, δεν έκανα καριέρα έτσι όπως έπρεπε... Η λάμψη της Αλίκης δεν με επισκίασε, ωστόσο δεν με άφησε να είμαι αυτόφωτη. Είχα σκεφτεί να αλλάξω το όνομά μου, να γίνω μελαχρινή για να φύγει η κατάρα, δεν μπορούσα να το δω ως θησαυρό...».

Δείτε το βίντεο του Mega.