Breaking News

Δ. Αρβανίτης: «Το 90% έχει απιστήσει - Από τα 10 παιδιά, τα 4 δεν έχουν τον πατέρα που νομίζουν ότι έχουν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το θεσμό του γάμου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Αρβανίτης. Ο γνωστός σκηνοθέτης είπε στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα»:

«Ο θεσμός του γάμου είναι ξεπερασμένος, τελειώσαμε μ' αυτό, δεν έχει άλλο. Μπορούμε να ζούμε χωρις το γάμο, αλλά με τα οφέλη που έχει η συγκατοίκηση, που είναι πιο ανθρώπινο από το να φοράμε μία βέρα.

Σαφώς και δε θα ξαναπαντρευόμουν. Ωστόσο, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το φλερτ, τον έpωτα και την ανάγκη που έχουμε για το άλλο φύλο.

Το 90% των ανθρώπων σήμερα έχουν απιστήσει. Ξέρετε ότι από τα 10 παιδιά που υπάρχουν, τα 4 δεν έχουν τον πατέρα που νομίζουν ότι έχουν; Μόνο αυτό σας λέει κάτι; Έχω απιστήσει και το έχω παραδεχθεί στη σχέση μου. Κάποτε τα είχα με μία κοπέλα, η οποία με απάτησε και της είπα "μπράβο αγάπη μου, δεν πειράζει"...

Βλέπω ότι δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση στους παρουσιαστές στην τηλεόραση, έχει παγιωθεί ένα μεγάλο μέρος των παλιών... Σημασία δεν έχει πότε θα φύγει ο Γιώργος Παπαδάκης, αλλά, αν θα φύγει ο οποιοσδήποτε Παπαδάκης, ποιος θα τον αντικαταστήσει κι αν έχει την ίδια γοητεία.

Αν με ρωτάτε ποια υπόθεση της επικαιρότητας θα ήθελα να μεταφέρω στην οθόνη, είναι αυτή της Πάτρας, γιατί έχει τεράστιο εύρος ψυχολογικό και κοινωνικό».

Δείτε το βίντεο του Mega.