Breaking News

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Αυτό το βιβλίο είναι το πτυχίο που δεν πήρα για τρία μαθήματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (25/1) στο «The 2Night Show» τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. 

H αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για την «πτυχιακή» της ζωής της, που δεν είναι άλλη από το βιβλίο που κατάφερε να ολοκληρώσει και να εκδώσει, με τίτλο «Ο έpωτας είναι παιχνίδι μωρό μου».

«Στην καραντίνα απομονώθηκα, έμεινα αναγκαστικά με τον εαυτό μου και είπα να γράψω ένα βιβλίο. Έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου να το ολοκληρώσω για να είναι στη θέση του πτυχίου, που δεν πήρα για τρία μαθήματα (Αγγλική Φιλολογία). Οπότε αυτό το βιβλίο είναι το "πτυχίο" μου, η "πτυχιακή" μου», τόνισε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Νωρίτερα, είπε στον παρουσιαστή: «Ο έpωτας είναι παιχνίδι και έχει πολύ συγκεκριμένους νόμους... Η αγάπη δεν έχει τόσους κανόνες. Είναι ένα αίσθημα πολύ ανώτερο, που είμαστε λίγοι για να το πετύχουμε, γιατί έχουμε ένα "εγώ" πολύ μεγάλο. Παλεύουμε να φύγει το "εγώ" από τη μέση γιατί μας κουράζει και θα ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι αν είχαμε τους νόμους της αγάπης. Στον έpωτα παλεύεις να έχεις τον άλλον "κτήμα" σου και το αντίστροφο, αυτά είναι παιχνίδια του "εγώ"...».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε για τα φοιτητικά της χρόνια και τον αξέχαστο Τζίμη Πανούση, αναφέροντας:

«Είχα πετύχει τον Τζίμη Πανούση στις καταλήψεις του Χημείου, αυτό που περιγράφω στο βιβλίο μου είναι πραγματικό γεγονός. Δεν υπάρχει αντίστοιχος "Τζίμης" σήμερα γιατί πολύ απλά έχουν αλλάξει οι εποχές... Πλέον τα παιδιά κάνουν stand-up, αλλά φοβούνται να κάνουν κριτική στο σύστημα».

Επίσης, εξομολογήθηκε: «Αγαπώ την πίστη και αγαπώ κάτι ανώτερο. Οτιδήποτε συμβαίνει λέω ότι υπάρχει κάτι ανώτερο για να μην πάθω κατάθλιψη».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.