Breaking News

Ε. Βαλαβάνη: «Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν ήταν η ώρα μου να φύγω - Ο Τριαντάφυλλος λέει κάτι και μετά το μετανιώνει» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για την αποχώρησή της από το Survivor All Star, ενώ σχολίασε και το story που είχε κάνει ο Τριαντάφυλλος, στο οποίο αποκάλεσε «ψευτοφουσκωτούλη» τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Συγκεκριμένα, είπε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτσα:

«Δεν έφαγα τίποτα στην πτήση της επιστροφής, έχει κλείσει το στομάχι μου. Όταν μου έδωσαν το κινητό μου, το πρώτο πρόσωπο που πήρα τηλέφωνο ήταν η αδερφή μου. Σοκαρίστηκα όταν άκουσα ότι αποχωρώ. Πραγματικά δεν ξέρω τι συνέβη, δεν ήταν η ώρα μου να φύγω. Στο αεροπλάνο από Φρανκφούρτη, οι περισσότεροι ήταν Έλληνες και μού έλεγαν ότι είναι άδικο.

Άργησα πολύ να προσαρμοστώ φέτος, το μυαλό μου ήταν στους γονείς μου, στις φίλες μου και στις 15 γάτες μου.  Δεν ένιωθα ότι ήμουν στο Survivor, ήταν σαν να το έβλεπα απ' έξω. Σκεφτόμουν "τι κάνω εδώ;". Ο Κωνσταντίνος είναι αρκετά δυνατός, πιστεύω ότι θα κερδίσει και τον στηρίζω. 

Τι να πω για τον Τριαντάφυλλο;... Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδάκι και δεν το λέω ειρωνικά. Έχει μία παιδικότητα. Θεωρώ ότι λέει πράγματα και μετά τα μετανιώνει. Το 2017 με έβριζε στο Twitter και μετά μου ζητούσε συγγνώμη. Ο Κωνσταντίνος δεν είναι ψευτοφουσκωτούλης. Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες.

Δε νιώθω την ανάγκη να απαντήσω τίποτα για τα προσωπικά μου με τον Κωνσταντίνο, δε θέλω να πω κάτι...».

Δείτε τα βίντεο.