Breaking News

Ιλένια Ουίλιαμς: Η εξομολόγησή της για την απώλεια του πατέρα της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απώλεια του πατέρα της μίλησε η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 21 Αυγούστου 2022, σε ηλικία 72 ετών, με την είδηση του θανάτου του να προκαλεί θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Ιλένια Ουίλιαμς είπε, μεταξύ άλλων, στη Φαίη Σκορδά: «Όταν φτάσαμε σε ένα σημείο που μας έδωσαν ένα χρονικό περιθώριο, παραιτήθηκα από τη δουλειά. Σταμάτησα ό,τι έκανα εκείνη την περίοδο. Είχα την επιλογή να το κάνω και χαίρομαι που το έκανα. Ωστόσο, το καλοκαίρι πήγα να δουλέψω. Είχα ανάγκη να δουλέψω, το συζήτησα και με τους δικούς μου. Το έκανα και με βοήθησε πάρα πολύ... Είχα πάει στη Μύκονο για δουλειά το καλοκαίρι, πηγαινοερχόμουν και ηρεμούσε η ψυχή μου...».

Και πρόσθεσε: «Σε ψυχολόγο πηγαίνω εδώ και χρόνια, το κάνω από τα 21 μου. Αν δεν πήγαινα, δεν ξέρω πώς θα ήμουν τώρα, με βοήθησε πολύ. Είχα κάνει μία παύση και τώρα δουλεύω με τον εαυτό μου τα τελευταία 4 χρόνια, το τελευταίο εξάμηνο το κάνω πολύ εντατικά. Ήταν βάλσαμο στην ψυχή μου το ό,τι είπα τα πάντα στον μπαμπά μου, συζητήσαμε τα πάντα... Είχαμε κάνει συζητήσεις ακόμα και για το τι υπάρχει μετά το θάνατο...».