Breaking News

Η. Βαλάσης: Η παράσταση που πρωταγωνιστεί και το Survivor - «Όταν τελείωσε, έχασα τη θέση μου στο Ναυτικό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Γεια Σου» φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Βαλάσης, ο οποίος, μετά τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor του Mega, παρουσίασε τη «Φάρμα» και στη συνέχεια ακολούθησε το δρόμο της υποκριτικής.

Ο Ηλίας Βαλάσης μίλησε για την παράσταση «Ο Γάμος» στο Θέατρο Επί Κολωνώ, στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ είπε - μεταξύ άλλων - στη Μαρία Μπακοδήμου:

«Ήταν πολύ διαφορετικό το Survivor τότε. Έχασα 32 κιλά, σε 50 μέρες. Ήταν ο απόλυτος υποσιτισμός. Κάναμε κακό στο σώμα μας, παρανοείς. Δεν τρώγαμε τίποτα, στο τωρινό τρώνε συνέχεια».

Στη συνέχεια, μετά και την προβολή των δηλώσεων που έκανε για τον ίδιο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο  Ηλίας Βαλάσης τόνισε:

«Όταν τελείωσε το Survivor έχασα τη θέση μου στο Πολεμικό Ναυτικό, εξαιτίας του ό,τι τότε - όπως είπε ο Γρηγόρης - γινόταν χαμός. Επειδή δεν υπήρχαν social media, οι εφημερίδες είχαν συνέχεια πρωτοσέλιδα το πρόσωπό μου...

Αυτό που θέλω να σου πω είναι το εξής, τότε γινόταν ένας χαμός στις εφημερίδες για πολύ καιρό. Χρόνια μετά, παρουσίασα και τη «Φάρμα» και αναζωπυρώθηκε αυτό. Οπότε, όλο αυτό το πράγμα κορυφώθηκε στη συνείδηση των ανθρώπων.

Αυτό δεν έφυγε και φαντάσου ότι ακόμα και σήμερα, 20 χρόνια μετά το πρώτο Survivor, ο κόσμος μιλάει ακόμη για τις 50 εκείνες μέρες που εγώ πήγα σ’ αυτό το παιχνίδι. Ακόμα με συνδυάζουν μ' αυτό, ενώ παίζω 12 χρόνια στο θέατρο κι ακόμα ο κόσμος δεν με έχει συνδυάσει με το θέατρο».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη του Ηλία Βαλάση.