Breaking News

Jason Sudeikis - Olivia Wilde: «Πόλεμος» και... «ειρήνη» - Η συνάντησή τους και η ζεστή αγκαλιά (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Olivia Wilde και ο πρώην αρραβωνιαστικός της Jason Sudeikis συναντήθηκαν στο Λος Άντζελες και όπως φαίνεται οι τόνοι έπεσαν.

Τον Νοέμβριο του 2020 είχε γίνει γνωστό ότι το προηγούμενο διάστημα η Olivia Wilde χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της, τον Αμερικανό ηθοποιό Jason Sudeikis, με τον οποίο ήταν μαζί για πάνω από 8 χρόνια και απέκτησαν δύο παιδιά: τον 8χρονο Otis και την 6χρονη Daisy.

Στις αρχές Ιανουαρίου του 2021, ο Harry Styles και η Αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης είχαν κάνει το ντεμπούτο τους ως το πιο καuτό νέο ζευγάρι του Hollywood, φτάνοντας, πιασμένοι χέρι - χέρι, στο γάμο του Jeffrey Azoff, ατζέντη του Άγγλου τραγουδιστή, που παντρεύτηκε τότε την Glenne Christiaansen στο Montecito της Καλιφόρνια.

Τον Νοέμβριο του 2022, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Harry Styles και η Olivia Wilde αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους. Όταν είχε ξεκινήσει η σχέση της Olivia Wilde με τον Άγγλο τραγουδιστή, δημοσιεύματα υποστήριζαν τότε ότι ο Jason Sudeikis ήταν θλιμμένος, καθώς είχε την ελπίδα ότι θα τα ξαναβρούν μεταξύ τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, που δημοσιεύει και τα σχετικά στιγμιότυπα, η Olivia Wilde και ο πρώην αρραβωνιαστικός της Jason Sudeikis εθεάθησαν να συνομιλούν στο δρόμο και κατευθύνθηκαν σε χώρο στάθμευσης. Κάποια στιγμή, πριν αποχωριστούν, χάρισαν μια ζεστή αγκαλιά ο ένας στον άλλο.


Οι δυο τους πέρασαν ένα δύσκολο διάστημα, καθώς οι σχέσεις τους ήταν στο «κόκκινο», δίνοντας στο δικαστήριο μία «σκληρή» μάχη για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Όπως φαίνεται οι τόνοι  έπεσαν, καθώς ο Jason Sudeikis, πριν απομακρυνθεί, σχημάτισε με τα δάχτυλά του το σήμα της ειρήνης.


Να σημειωθεί ότι το δικαστήριο είχε απορρίψει τον περασμένο χρόνο την αίτηση επιμέλειας των παιδιών που είχε κάνει ο Jason Sudeikis. Μάλιστα, η Olivia Wilde τον είχε κατηγορήσει ότι σκοπίμως προσπάθησε να την ντροπιάσει και να την απειλήσει, όταν φρόντισε να της επιδοθούν τα έγγραφα για την επιμέλεια των παιδιών τους στη διάρκεια εκδήλωσης κι ενώ η ίδια ήταν πάνω στη σκηνή.

Ουσιαστικά η διαμάχη τους είχε ξεκινήσει λόγω των σχεδίων της Wilde να μετεγκατασταθεί στο Λονδίνο, όταν ήταν ζευγάρι με τον Harry Styles.

Δείτε το σχετικό βίντεο, που αναδημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο (κυκλοφόρησε αρχικά από το TMZ).