Breaking News

Η ανάρτηση του Jeremy Renner μέσα από το νοσοκομείο (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram έκανε ο Jeremy Renner, μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό του μηχάνημα.

Ο Jeremy Renner είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, μετά το ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό του μηχάνημα, ενώ καθάριζε το χιόνι στο ράντσο του στη Νεβάδα για να βοηθήσει ένα ακινητοποιημένο αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή βγήκε από το εκχιονιστικό (ονομάζεται Snowcat), το οποίο όμως άρχισε να κινείται, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.

Σύμφωνα με το BBC, η ατζέντης του, Samantha Mast, είχε δηλώσει το βράδυ της Δευτέρας (2/1) στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι έχει ένα αμβλύ τραύμα στο στήθος και πολλαπλά ορθοπεδικά χτυπήματα.

Ο 51χρονος Αμερικανός ηθοποιός έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, με τη διαδικασία αποκατάστασης να εκτιμάται ότι θα είναι μακρά και αρκετά επώδυνη για τον ίδιο.

Αργά το βράδυ της Τρίτης (ώρα Ελλάδας), ο Jeremy Renner έκανε στο Instagram την πρώτη του ανάρτηση από το δωμάτιο του νοσοκομείου, στην οποία δημοσίευσε μία selfie, που τον δείχνει φανερά καταβεβλημένο.


«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω. Αλλά στέλνω αγάπη σε όλους σας», ανέφερε στη λεζάντα.

Ο Jeremy Renner ήταν δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ. Συγκεκριμένα, ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «The Hurt Locker» (2008) και Β' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «The Town» (2010). Είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Clint Barton/Hawkeye στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες «Avengers», όπως και στην spin-off τηλεοπτική σειρά «Hawkeye».