Breaking News

Just the 2 of Us: Μεγάλοι νικητές ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο τελικός του «Just the 2 of Us», που ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου (31/12) στις 20:00 και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, ανέδειξε μεγάλους νικητές τον Λευτέρη Μητσόπουλο και τη Λόλα.

Στη σκηνή του J2US επέστρεψαν και τα 12 ζευγάρια που είχαν αποχωρήσει στα προηγούμενα live: Γιάννης Κατινάκης - Σοφία Αρβανίτη, Σπύρος Νικολαΐδης - Θέλξη, Τζένη Κατσίγιαννη - Βαλεντίνο, Άγγελος Μπράτης - Σαμπρίνα, Νάνσυ Παραδεισανού - Σώτης Βολάνης, Βίκυ Κουλιανού - Άρις Πετράκης, Dj Pitsi - Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Ναταλί Κάκκαβα - Κώστας Αγέρης, Τόλης Παπαδημητρίου - Μπέσσυ Αργυράκη, Παύλος Σταματόπουλος - Άντζελα Δημητρίου, Ιωάννης Μελισσανίδης - Μελίνα Μακρή και Ντίντη (Αφροδίτη Γεροκωνσταντή) - Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Τα τέσσερα ζευγάρια των φιναλίστ έδωσαν για μια ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό τους, διεκδικώντας τη μεγάλη νίκη. Οι Ιλάειρα Ζήση - Μαυρίκιος Μαυρικίου, Λευτέρης Μητσόπουλος - Λόλα (Αντώνης Παπαηλίας), Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης και Πάνος Τριανταφύλλου - Φωτεινή Δάρρα διαγωνίστηκαν με 3 τραγούδια. Ένα που είχαν ερμηνεύσει ξανά σε προηγούμενο live, ένα νέο τραγούδι που επέλεξαν οι ίδιοι, αλλά και ένα τραγούδι κοινό για όλους, το «Φίλα με» του Σταμάτη Κραουνάκη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή βαθμολόγησαν τα acts των τεσσάρων ζευγαριών, ωστόσο αυτοί που ανέδειξαν τον μεγάλο νικητή ήταν οι τηλεθεατές, που μέσα από την ψήφο τους διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα. Μεγάλοι νικητές είναι ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα (Αντώνης Παπαηλίας).


Να σημειωθεί ότι το «Just the 2 of Us» θα διαθέσει μέρος των εσόδων του στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» (πρώην κέντρο βρεφών «Μητέρα»).