Breaking News

Γ. Λαμπάτος για Μ. Σεφερλή: «Είναι πολλά τα χρήματα που πρέπει να καταβάλω, αισθάνομαι περήφανος που μίλησα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην καταδικαστική απόφαση εναντίον του, στη δίκη με τον Μάρκο Σεφερλή, αναφέρθηκε ο Γιώργος Λαμπάτος, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου».

Η θεατρική κωμωδία «Ο Ηλίας του 16ου» το 1959 είχε μεταφερθεί από τη Φίνος Φιλμ στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστές τον Κώστα Χατζηχρήστο και το Θανάση Βέγγο.

Το 2002 η παράσταση ανέβηκε στο θέατρο με τον τίτλο «Κατά λάθος αστυνομικός». Είχαν παίξει οι: Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τζαβαλιά, Γιώργος Λαμπάτος, Μιχάλης Γιαννάτος, Αλέκος Μάνδυλας, Δημήτρης Μιχαηλίδης, Γιάννης Νάπας, Άντα Πατρέλη και Ευδοξία Πετζάκη.

Για τις ανάγκες του ρόλου, ο Γιώργος Λαμπάτος - που ενσάρκωσε το ρόλο του Θανάση Βέγγου - έπρεπε να δέχεται καρπαζιές στη σκηνή. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι ο Μάρκος Σεφερλής του έριχνε σφαλιάρες κανονικές.

Ο Μάρκος Σεφερλής προσέφυγε για δεύτερη φορά στο δικαστήριο και δικαιώθηκε ξανά. Ο δικηγόρος του δήλωσε πρόσφατα ότι οι ισχυρισμοί του Γιώργου Λαμπάτου για ψυχολογική και σωματική βία ήταν ψευδείς.

«Δεν καταφέραμε να πάρουμε αναβολή για ένα πρόβλημα που υπήρχε από τον δικηγόρο μου. Για δεύτερη φορά ερήμην δικάζομαι. Αισθάνομαι αδικημένος, με την έννοια ότι καταδικάζεται ένας άνθρωπος επειδή λέει την αλήθεια», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Δεν το μετάνιωσα που είπα την αλήθεια, απλώς είμαι στεναχωρημένος γιατί τα χρήματα (7.000 ευρώ) είναι πολύ δύσκολο να πληρωθούν. Είναι πάρα πολλά χρήματα, αλλά θα το υποστώ. Μπορεί να είμαι χωρίς φράγκο, αλλά αισθάνομαι περήφανος που μίλησα».

Με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Γιώργος Λαμπάτος απάντησε, μετά από σχετική ερώτηση:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης καταστράφηκε από τον εαυτό του. Έχασε την τελευταία του ευκαιρία να λυτρωθεί, να ζητήσει συγγνώμη και να ανακτήσει την αξιοπρέπειά του... Δεν παραδέχτηκε τίποτα στην απολογία του, οπότε είναι μηδενικής σημασίας...».