Breaking News

Lisa Marie Presley: Πέθανε η κόρη του Elvis (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Lisa Marie Presley, το μοναδικό παιδί του 
«βασιλιά του ροκ εντ ρολ», Elvis Presley και της ηθοποιού Priscilla Presley, πέθανε σε ηλικία 54 ετών την Πέμπτη (12/1), σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά από καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με το Deadline, ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από τη μητέρα της Priscilla, η οποία ανέφερε σε δήλωσή της στο Associated Press:

«Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Lisa Marie μας άφησε. Ήταν η πιο παθιασμένη, δυνατή και αγαπημένη γυναίκα που γνώρισα ποτέ».

Νωρίτερα, αστυνομική πηγή είπε στο Deadline ότι στελέχη από το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες πήγαν στην κατοικία της Lisa Marie Presley το πρωί της Πέμπτης (12/1), όταν έλαβαν κλήση ότι κάποιος υπέστη καρδιακή ανακοπή. Στο σημείο έσπευσαν επίσης και γιατροί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι, αφού τις έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, καταφέρνοντας να ανακτήσουν τον σφυγμό της, τη μετέφεραν σε τοπικό νοσοκομείο, στο προάστιο West Hills του Λος Άντζελες.

Πριν λίγες ημέρες, το βράδυ της Τρίτης (10/1), η Lisa Marie Presley και η μητέρα της Priscilla είχαν παρευρεθεί στην απονομή των Χρυσών Σφαίρων (Golden Globes 2023), στο Beverly Hills, όπου ο ηθοποιός Austin Butler κέρδισε το Βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου (Δράμα) για το ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις».

Επίσης, την περασμένη Κυριακή (8/1), ήταν καλεσμένη με την κόρη της, Riley Keough, στην εκδήλωση γενεθλίων της Warner Bros για τον αείμνηστο «βασιλιά του ροκ εντ ρολ», που πραγματοποιήθηκε στο Formosa Cafe του Λος Άντζελες.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Lisa Marie Presley ήταν η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του Elvis. 

Ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα το 2003 με το ντεμπούτο της άλμπουμ «To Whom It May Concern» και ακολούθησαν τα «Now What» (2005) και «Storm & Grace» (2012). Το 2018, συμμετείχε στο «Where No One Stands Alone», μία ιδιαίτερη διασκευή, στην οποία ακούγεται και η φωνή του θρυλικού πατέρα της.

Είχε κάνει 4 γάμους: με τον μουσικό Danny Keough (1988-1994), με τον Michael Jackson (1994-1996), με τον Nicolas Cage (2002-2004) και με τον μουσικό παραγωγό Michael Lockwood (2006-2016).

Ο γιος της, Benjamin Keough, που απέκτησε με τον Danny Keough, αυτοκτόνησε το 2020 σε ηλικία 27 ετών.

Η Lisa Marie Presley άφησε πίσω της τη μητέρα της Priscilla, την κόρη της Riley (που απέκτησε με τον Danny Keough) και τις δίδυμες κόρες της, Harper και Finley (που απέκτησε με τον Michael Lockwood).