Breaking News

MasterChef - Αλέξανδρος: «Έβαλα τα κλάματα, σηκώθηκα και πήγα στον ΚΕΘΕΑ» - Οι παίκτες που πήραν τη λευκή ποδιά (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας (23/1), ακόμα τέσσερις διαγωνιζόμενοι πήραν τη λευκή ποδιά και πέρασαν απευθείας στο σπίτι του MasterChef.

Οι auditions συνεχίζονται, με τους τρεις chef κριτές - Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο - να ικανοποιούνται από την επίδοση τεσσάρων διαγωνιζόμενων.

Ο λόγος για τους ΑλέξανδροΒαγγέλη, Άγγελο και Νίκο, οι οποίοι πήραν τη λευκή ποδιά και μπήκαν απευθείας στο σπίτι του MasterChef.

Ο Αλέξανδρος - ο οποίος στο περσινό MasterChef είχε φτάσει μέχρι το Bootcamp - εξομολογήθηκε για το πώς κατάφερε να απεξαρτηθεί από τις ουσίες: «Ο μεγαλύτερος στόχος που έχω καταφέρει είναι η απεξάρτηση. Ήταν ένας στόχος μεγάλος. Μάλιστα, κάποια στιγμή απέτυχα, έκανα υποτροπή. Από το 2018 που είμαι καθαρός, με τη βοήθεια του ΚΕΘΕΑ, νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος στόχος γιατί μπορώ να προχωρήσω στη ζωή μου».

Και πρόσθεσε: «Ήμουν βαθιά στη χρήση και θυμάμαι ότι γινόταν η φωτιά στο Μάτι. Έψαχναν δύο κoριτσάκια και άκουσα ότι τα βρήκαν, δυστυχώς, από την πυρκαγιά καμένα. Θυμάμαι ότι τότε έβαλα τα κλάματα γιατί σκέφτηκα ότι κάποιοι ήθελαν να ζήσουν και η ζωή τους το πήρε αυτό κι εγώ, που η ζωή μου δίνει συνέχεια ευκαιρίες, προσπαθώ να την τελειώσω. Θυμάμαι ότι εκείνη τη στιγμή σηκώθηκα από τον καναπέ, είπα "τέλος" και πήγα στον ΚΕΘΕΑ».

Δείτε στα βίντεο τις auditions του Αλέξανδρου, του Βαγγέλη, του Άγγελου και του Νίκου.