Breaking News

«Μαύρα Μεσάνυχτα»: Η «Σιλβή» και η «Λένα» αποκαλύπτουν απολαυστικές ιστορίες (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησαν η Παναγιώτα Βλαντή και η Μπέσσυ Μάλφα, οι οποίες μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές άγνωστες ιστορίες από την εποχή που πρωταγωνιστούσαν ως «Σιλβή» και «Λένα» στα «Μαύρα Μεσάνυχτα». Η συνάντησή τους έγινε στο μαγαζί που γυρίστηκε η σειρά.

Μπέσσυ Μάλφα: «Την τελευταία φορά που ήμασταν σ' αυτό το μαγαζί, εδώ στην Ακτή Πειραιώς, έγινε έκρηξη από βόμβα. Δεν μάθαμε ποτέ τι έγινε... Ήταν ένα πλάνο της Παναγιώτας Βλαντή, που θα ήταν κοντινό και είχε βγάλει τα τακούνια, αλλά ξαφνικά έγινε μακρινό και φάνηκαν τα αθλητικά. Γελούσαμε πάρα πολύ, ειδικά στις σκηνές με τους τσακωμούς μας... Υπήρχε σκηνή που έπρεπε να ξεμαλλιαστούμε και ο σκηνοθέτης, Πάνος Κοκκινόπουλος, ήθελε να μας μείνουν τα μαλλιά στο χέρι. Για να πετύχει το ξεμάλλιασμα, ξεκουμπώσαμε τις τρέσες που φορούσαμε, χωρίς να πονέσουμε».

Παναγιώτα Βλαντή: «Στις επικίνδυνες σκηνές δεν πονούσαμε η μία την άλλη. Φτιάχναμε κάτι σαν χορογραφία για να πετύχουν».

Μπέσσυ Μάλφα: «Μετά τον τσακωμό με τις τρέσες είχαν γράψει ότι τσακωνόμασταν κανονικά στα γυρίσματα, ενώ το επεισόδιο δεν είχε προβληθεί... Θυμάμαι τη σκηνή με το καμένο κοτόπουλο, τη γυρίσαμε άπειρες φορές. Από το κλάμα και το λιβάνι έπαθα ιγμορίτιδα».

Παναγιώτα Βλαντή: «Έτρωγα συνέχεια σοκολατάκια στις σκηνές. Θυμάμαι ότι δεν έτρωγα τίποτα όλη μέρα, γιατί κάναμε την κάθε σκηνή πάνω από 15 λήψεις. Θυμάμαι τη σκηνή με την απαγωγή μου, που είχε χιόνι και πολύ κρύο. Είχα 40 πυρετό, αλλά είχα επιμονή να γίνει η σκηνή».

Μπέσσυ Μάλφα: «Στη σκηνή που πετούσα τα λεφτά στον αέρα, έλεγα "Αχ Θεέ μου, να ήταν αληθινά"... Δεν μπορώ να διαλέξω αγαπημένη σκηνή». 

Παναγιώτα Βλαντή: «Το αγαπημένο μου ήταν στις σκηνές που έβριζα, τους διέταζα όλους και μιλούσα μάγκικα. Διασκέδαζα γιατί δεν είμαι έτσι στην προσωπική μου ζωή. Μετά τις σκηνές μου έλεγαν "Εντάξει Παναγιωτούλα, ηρέμησε τώρα!"... Η Ράνια Παπαδάκου (Τζία) είχε πέσει μέσα στην εσωτερική πισίνα της βίλας την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο, πριν γίνει το γύρισμα!».

Μπέσσυ Μάλφα: «Η σκηνή που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν αυτή που έφευγε ο Αποστόλης με το ελικόπτερο... Τι συγκινητικό ήταν αυτό... σαν να ήταν φινάλε...».

Δείτε το βίντεο του Mega.