Breaking News

Μελέτης Ηλίας: «Πάμε σε σύμβουλο γάμου, είναι δώρο για το ζευγάρι - Διαπιστώσαμε ότι κάνουμε κακό στα παιδιά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απόφαση που πήραν με τη σύζυγό του να πάνε σε σύμβουλο γάμου μίλησε ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας». Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά:

«Όφειλα να το πω δημόσια γιατί, κυρίως σε εμάς τους άντρες, είναι λίγο ταμπού ακόμα... Η ιδέα να πάμε σε σύμβουλο γάμου ήταν της γυναίκας μου, αλλά ακολούθησα και διαπίστωσα πόσο μεγάλο δώρο είναι και για το ζευγάρι αλλά και για τη μονάδα. Είναι τρομερά βοηθητικό στο να καταλάβεις κάποια πράγματα για σένα, πώς λειτουργείς και γιατί επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη. Θέλει πολύ χρόνο αυτό,  αλλά σιγά - σιγά αρχίζεις και ξεκαθαρίζεις κάποια πράγματα.

Κάνουμε ακόμα συνεδρίες... Αυτή την περίοδο δεν κάνουμε συνεδρίες ως ζευγάρι, αλλά ξεχωριστά ως μονάδες. Έχουμε λύσει τα θέματα που μας απασχολούσαν ως ζευγάρι και προχωράμε ατομικά... Χρειάζεται μεγάλη διαθεσιμότητα ψυχική, πρέπει να πεις ότι "πάω εκεί για να κάνω δουλειά και όχι για να κοροϊδέψω τον ίδιο μου τον εαυτό". Δηλαδή, να ανοιχτείς, να πεις ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα και να προσπαθήσεις να το λύσεις...

Εγώ προσωπικά, από την πρώτη συνεδρία κατάλαβα κάποια πράγματα, γιατί ήμουν ανοιχτός και είχα πάει εκεί με το δεδομένο ότι θέλω να το λύσω. Ωστόσο, σε κάποιους άλλους μπορεί να χρειαστούν 2-3 μήνες...

Διαπιστώσαμε ότι κάνουμε κακό - πέρα από τους εαυτούς μας - και στα παιδιά. Δεν είναι ωραίο για ένα παιδάκι να βλέπει τους γονείς του να μαλώνουν. Δεν είχαμε καν τη διακριτικότητα να πάμε κάπου ιδιωτικά για να λύσουμε το θέμα, πάνω στον καβγά δεν τα σκέφτεσαι αυτά...».