Breaking News

Πέθανε στα 54 του ο Adam Rich, ο μικρότερος γιος στη σειρά «Eight Is Enough» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, ο Adam Rich, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε μικρή ηλικία στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Eight Is Enough» (1977-1981).

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ένα μέλος της οικογένειάς του στο TMZ, χωρίς να αναφέρει την αιτία του θανάτου του.

Όπως είπε, ο Adam Rich πέθανε το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στο σπίτι του στην περιοχή του Λος Άντζελες.

Αστυνομική πηγή τόνισε στο TMZ ότι κάποιος πήγε στο σπίτι του και τον βρήκε νεκρό, προσθέτοντας πως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Ο ηθοποιός είχε προβλήματα κατάχρησης ουσιών, τα οποία οδήγησαν σε σύλληψή του το 1991, όταν έσπασε μια βιτρίνα φαρμακείου σε μια προσπάθειά του να προμηθευτεί ναρκωτικά. Διασώθηκε από τον Dick Van Patten, τον τηλεοπτικό πατέρα του στο «Eight Is Enough», ακολούθησαν χρόνια αποτοξίνωσης, αλλά συνελήφθη ξανά το 2002 στην Καλιφόρνια - όταν παραλίγο να χτυπήσει ένα αυτοκίνητο -, με την κατηγορία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών.

Ο Adam Rich γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1968 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Ξεκίνησε την υποκριτική στο σχολείο Chatsworth στην Κοιλάδα του Σαν Φερνάντο. Ο δάσκαλός του στο δράμα είχε διδάξει, επίσης, τον Kevin Spacey, τον Val Kilmer και άλλους γνωστούς ηθοποιούς.

Η σειρά «Eight Is Enough», που προβλήθηκε στο ABC από το 1977 έως το 1981, ακολούθησε την οικογένεια Bradford, που αποτελούνταν από οκτώ παιδιά. Ο Adam Rich έπαιξε σε 112 επεισόδια, υποδυόμενος τον Nicholas Bradford, τον μικρότερο γιο. 


Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε και στη σειρά «Code Red» (1981-1982), ενώ μπήκε στη λίστα του VH1 με τους «μεγαλύτερους 100 μικρούς σταρ», φτάνοντας στο Νο 73.

Αποχώρησε από το χώρο τη δεκαετία του '80, αναφέροντας ότι δεν του άρεσε η λάμψη των προβολέων ή οτιδήποτε σχετίζεται με διασημότητες.

Η τελευταία του εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν το 2003, σε ένα επεισόδιο της σειράς «Reel Comedy» (2002-2010).

Πληροφορίες από: TMZ - Deadline - IMDb