Breaking News

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Σταύρος Παντελίδης - Οι δηλώσεις του γιου του, Κωνσταντίνου (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σταύρος Παντελίδης, ο πατέρας του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Πριν λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Σταύρος Παντελίδης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο...

Στο πλευρό του βρίσκεται ο τραγουδιστής και γιος του, Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος έχει διακόψει τις εμφανίσεις του με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη.

Την Πέμπτη (26/1) παρουσιάστηκε στο Πρωινό η δήλωση που έκανε για την κατάσταση της υγείας του  πατέρα του. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης τόνισε:

«Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό, για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά».