Breaking News

Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham: «Αλήτες της παραλίας» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Selena Gomez απολαμβάνει τις διακοπές της στο Cabo San Lucas του Μεξικού, μαζί με την ηθοποιό Nicola Peltz και τον σύζυγό της Brooklyn Beckham, όπως και άλλους φίλους τους.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η 30χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός χαρακτήρισε την παρέα με την 27χρονη Nicola Peltz και τον 23χρονο Brooklyn Beckham ως «τριάδα», θέλοντας να τονίσει τη στενή φιλία που την ενώνει μαζί τους.

Η Nicola Peltz ανέβασε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες. «Αλήτες της παραλίας», έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις της. Να σημειωθεί ότι ο Brooklyn πέρασε τις ημέρες των εορτών μακριά από την οικογένειά του...

Η Selena Gomez είχε ανακοινώσει το 2015 ότι διαγνώστηκε με Λύκο και υπεβλήθη σε χημειοθεραπείες. Δύο χρόνια μετά, το Σεπτέμβριο του 2017, είχε συγκλονίσει τους θαυμαστές της, όταν αποκάλυψε ότι έκανε επέμβαση για μεταμόσχευση νεφρού, με δότρια μία φίλη της. Το 2020, είχε εξομολογηθεί στη Miley Cyrus ότι διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή... Μετά τη διαπίστωση της διάγνωσης, είπε ότι αισθάνθηκε τρομοκρατημένη, αλλά και ανακουφισμένη, καθώς τελικά είχε γνώση του γιατί υπέφερε από κατάθλιψη και αγωνίες για τόσα χρόνια.