Breaking News

Shakira: Σαρώνει το τραγούδι για τον... Gerard Pique (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σαρώνει σε views το «BZRP Music Sessions #53», το νέο τραγούδι της Shakira για τον πρώην σύντροφό της Gerard Pique.

Στις αρχές Ιουνίου του 2022, η Shakira και ο Gerard Piqué επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους, με κοινή δήλωσή τους... Οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2010, στα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού της «Waka Waka (This Time For Africa)» για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Ήταν  ζευγάρι από το 2011, χωρίς να παντρευτούν, ενώ απέκτησαν μαζί δύο γιους, τον Milan (γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2013) και τον Sasha (29 Ιανουαρίου 2015).

Μετά την ανακοίνωση, οι φήμες ήθελαν τον Gerard Pique να βγαίνει με τη νέα του σύντροφο, την 23χρονη Clara Chia Marti, πριν ακόμη χωρίσουν. Τότε ήταν 22 ετών.

Το «BZRP Music Sessions #53», που κυκλοφόρησε στα ισπανικά την Τετάρτη (11/1), περίπου στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου (14/1) ξεπέρασε τα 77 εκατ. views, τα οποία αυξάνονται συνεχώς.

Στο ποπ τραγούδι είναι η πρώτη φορά που η Shakira συνεργάζεται με τον Αργεντίνο παραγωγό και DJ, Bizarrap.

Στο τραγούδι η Shakira αναφέρεται ξεκάθαρα στην Clara Chia Marti και τον Gerard Piqué. «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio» σημειώνει, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει: «Πολλή ώρα στο γυμναστήριο, αλλά δούλεψε και λίγο το μυαλό σου».

Επίσης, αναφερόμενη στη διαμάχη της με τις ισπανικές αρχές, οι οποίες ισχυρίζονται ότι δεν έχει πληρώσει 14,5 εκατομμύρια ευρώ (12,8 εκατομμύρια λίρες) φόρο εισοδήματος, η Shakira τραγουδάει: «Μου άφησες την πεθερά για γείτονα κι ένα χρέος στην εφορία».