Breaking News

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς η Βρισηίδα Ανδριώτου - Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συμπληρώθηκε το «παζλ» των υποψηφίων προς αποχώρηση στο επεισόδιο της Τρίτης (10/1). Αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ήδη ο Περικλής Κονδυλάτος των Μαχητών και ο Κώστας Παπαδόπουλος των Διασήμων.

Στο φετινό Survivor, η ομάδα που χάνει δύο αγώνες ασυλίας, αναδεικνύει έναν επιπλέον υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι Διάσημοι νίκησαν με 10-7 στον τρίτο αγώνα ασυλίας και στο συμβούλιο οι Μαχητές, που κλήθηκαν να υποδείξουν δύο παίκτες από την ομάδα τους, επέλεξαν τη Βρισηίδα Ανδριώτου (ζήτησε η ίδια να την ψηφίσουν λόγω κακής ψυχολογίας) και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Στη συνέχεια η Βρισηίδα ξέσπασε σε κλάματα και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς. Οι συμπαίκτες της προσπάθησαν να τη μεταπείσουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

«Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, δεν είναι το σώμα μου έτοιμο για να ξαναζήσει όλο αυτό που βίωσα πέρυσι. Δεν έχω ξεκουραστεί και δεν έχω φορτώσει τις "μπαταρίες" μου. Κουράζομαι εύκολα και δεν είμαι έτοιμη ψυχολογικά», είπε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Λιανό.

Η Βρισηίδα αποχώρησε, ενώ συγκινήθηκαν και οι περισσότεροι παίκτες, που έμειναν άναυδοι με την απρόσμενη εξέλιξη.

«Μην αργήσεις να έρθεις και μην χάσεις το μυαλό σου στο παιχνίδι», είπε δακρυσμένη στον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα.

Ακολούθησε νέα ψηφοφορία από τους Μαχητές, από την οποία αναδείχθηκε τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι: Κώστας Παπαδόπουλος (Διάσημοι), Περικλής ΚονδυλάτοςΚώστας Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Ασημακόπουλος (Μαχητές).

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.