Breaking News

Survivor - Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Βασάλο: «Ξέσπασα σε κλάματα όταν με αγκάλιασε, δε θέλω να αναφερθώ στα προσωπικά μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η  Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, αποφεύγοντας να απαντήσει για τα προσωπικά της (αν έχουν χωρίσει ή εξακολουθούν να είναι μαζί). Συγκεκριμένα, στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, είπε στην εκπομπή «Πρωινό μας».

«Ο Κωνσταντίνος μού είπε να μην κλαίω. Όταν άκουσα ότι αποχωρώ, δεν έκλαιγα. Όταν με αγκάλιασε, ξέσπασα σε κλάματα.

Πιστεύω πάρα πολύ στον Κωνσταντίνο και είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει πολύ μακριά. Εύχομαι να αργήσει να γυρίσει πίσω και να έρθει με την κούπα. Πιστεύω στην ηρεμία, στις δυνατότητες και στη δύναμή του. Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά αγωνιστικά, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα ανέβει.

Όταν βγήκα υποψήφια, ο Κωνσταντίνος μού είπε "μη φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά".. Δεν με ενόχλησε που με είπε πιο αδύναμη, γιατί ξέρω ότι δεν το είπε αρνητικά. Άργησα να βρω τα πατήματά μου ίσως γιατί το μυαλό μου ήταν στην Ελλάδα ή γιατί ήλπιζα και ευχόμουν να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο... Δεν τα έβαψα μαύρα που ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να είμαστε στην ίδια ομάδα.

Είμαι εδώ πέρα για να απαντήσω σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι, οπότε δε θα ήθελα να αναφερθώ στα προσωπικά μου».

Δείτε τη συνέντευξη στα βίντεο που ακολουθούν.