Breaking News

Survivor: Η αποκάλυψη του Μπάρτζη τινάζει το συμβούλιο στον αέρα - Οι δύο παίκτριες που πήγαν στη ζούγκλα και το κινητό τηλέφωνο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Γεμάτο εντάσεις θα είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης (31/1).

Το trailer, που κυκλοφόρησε, δείχνει την καλύβα των Μαχητών να τυλίγεται στις φλόγες. Μετά το αγώνισμα ασυλίας, στο συμβούλιο, ο Νίκος Μπάρτζης αποκαλύπτει σε όλους ότι «συνέλαβε» την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο δάσος με κινητό τηλέφωνο. Ακολουθεί έκρηξη από τον Τάκη Καραγκούνια και όλους τους Μαχητές, που αποχωρούν από το συμβούλιο εκνευρισμένοι. Μάλιστα, αποχωρεί και ο Μπάρτζης από την αντίπαλη ομάδα.

Ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό μας» ότι οι παίκτριες που χρησιμοποίησαν κινητό τηλέφωνο είναι δύο.

«Οι δύο γυναίκες πήγαν στη ζούγκλα, γεγονός που το είδε ο Νίκος Μπάρτζης, αλλά δεν καταγράφηκε από τις κάμερες», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε - μεταξύ άλλων - στη συνέχεια: «Βλέπουμε ότι οι Κόκκινοι δεν σηκώνονται να φύγουν, είτε γιατί αμφισβητούν τα λεγόμενα του Μπάρτζη, είτε γιατί γνωρίζουν το γεγονός και θέλουν να καλύψουν τις δύο παίκτριες της ομάδας τους».