Breaking News

Survivor: O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και οι παρατηρήσεις του Λιανού για τη συνάντηση Μάριου Πρίαμου - Καρολίνας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση προέκυψε στο Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής (22/1), στο οποίο προβλήθηκε και το απόσπασμα με τις τρυφερές στιγμές μεταξύ Μάριου Πρίαμου και Καρολίνας.

Νωρίτερα, μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης τρεις πρώην παίκτες: o Γιώργος Κόρομι ενσωματώθηκε στην ομάδα των Διασήμων, ενώ η Ρία Κολοβού και ο Κρις Σταμούλης θα αγωνίζονται με την ομάδα των Μαχητών.

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας νίκησαν οι Διάσημοι, με τον Γιώργο Κόρομι να διαμορφώνει το τελικό 10-4.

Όπως είχε προαναγγελθεί στο trailer, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης από την ομάδα των Διασήμων και η Μαχήτρια, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, πήγαν σε μια καλύβα στη ζούγκλα και ήρθαν πολύ κοντά, με την κάμερα να τους καταγράφει αγκαλιά και να ανταλλάσσουν φιλιά.

Στο συμβούλιο έγινε συζήτηση για τις κρυφές συναντήσεις του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα, όπως και του Σάκη Κατσούλη με τη σύντροφό του Μαριαλένα Ρουλελιώτη, που βρίσκονται, επίσης, σε αντίπαλες ομάδες.

Ο Γιώργος Λιανός τους έκανε αυστηρή παρατήρηση, τονίζοντας ότι παίκτες αντίπαλης ομάδας δεν μπορούν να βρεθούν, παρά μόνο στους αγώνες και τα συμβούλια. Επίσης, σημείωσε ότι δεν επιτρέπεται να πηγαίνουν παίκτες στη ζούγκλα, καθώς είναι ένα επικίνδυνο μέρος. «Και οι δύο αυτοί κανόνες παραβιάστηκαν», τόνισε ο παρουσιαστής.

«Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλον και απλώς είχαμε βρεθεί σε μια μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και ήταν μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει γίνει άλλες φορές», είπε η Καρολίνα.

Από την πλευρά του ο Μάριος Πρίαμος τόνισε: «Eάν φύγω από την καλύβα μου σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και  μπω στη ζούγκλα, είτε για να ψάξω καρύδες είτε αν πετύχω κάποιον, δεν μου λέει κάτι και δεν το θεωρώ ότι ήταν μια παράβαση. Δεν έφυγα ούτε να πάω σε κανένα χωριό ούτε σε καμιά πόλη ούτε να πάρω φαγητό... Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά...».

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραδέχτηκαν ότι ήταν μαζί τους στη ζούγκλα, σε κοντινή απόσταση, ωστόσο δεν τους κατέγραψε η κάμερα. 

Στη συνέχεια οι Μαχητές ψήφισαν και ανέδειξαν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Δείτε τα βίντεο.