Breaking News

Survivor: Τα δάκρυα της Εύης Σαλταφερίδου - «Έχω την πείνα μου, έχω και... τον Χάρο πάνω από το κεφάλι μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος μπήκε πρόσφατα στο Survivor All Star και ξύπνησε μνήμες από το 2018, όταν υπήρχε μεγάλη κόντρα με την Εύη Σαλταφερίδου.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είπε στην κάμερα της παραγωγής: «Ακούστηκαν κάποια πράγματα χθες στο συμβούλιο ότι υποκινώ ανθρώπους και έχω μένος... Έχω έρθει εδώ με πάρα πολύ καλή διάθεση και βλέπω έναν άνθρωπο να τραβά κάτω όλη την ομάδα με τους χαρακτηρισμούς του και την επιθετική συμπεριφορά του. Αυτό το πράγμα το δήλωσα και στην κάλπη και θέλω να το καταλάβει και ο κόσμος ότι ίσως πρέπει να θυσιαστεί ένας άνθρωπος για να πάρουμε μπροστά οι Μαχητές».

Από την πλευρά της, η Εύη Σαλταφερίδου ανέφερε με δάκρυα στα μάτια: «Νομίζω ότι γύρισα 5 χρόνια πίσω κι έχω ήδη αναβιώσει τα συναισθήματα που ένιωθα τότε. Ήταν από τις λίγες φορές που ήθελα να φύγω από το Survivor. Το να μην σε αφήνει κάποιος να μιλήσεις γιατί νιώθει ότι πουλά αυτό το πράγμα και ότι είσαι ο πιο αδύναμος στον έξω κόσμο, δεν ξαναγίνεται... Δεν έχω τη δύναμη να ασχολούμαι με τα ίδια πράγματα...».

Επίσης, είπε στον Ηλία Γκότση: «Έχω το άγχος μου να πάω καλά στα αγωνίσματα, έχω την πείνα μου, έχω και τον Χάρο πάνω από το κεφάλι μου».

Δείτε τα βίντεο.